ANNONS

Det kostar pengar att inte göra något

/

Jag tog en time out igår. Gick inte utanför dörren mer än för att valla Nisse. Plockade lite hemma, satt i soffan med datorn i knät, plockade lite till, mera soffa och dator. All day long.

Och när jag är på det humöret surfar jag runt som en dåre. På nyårsafton upplyste jag maken om att det är Wife Decides 2016 som gäller nu. Efter att i alla år stått ut med ekmöbler och annat skit som jag avskytt har jag bidat min tid och nu är det dags. Han är fortfarande grinig och vill inte släppa sin fula svarta 4 meters-soffa vi har, men ATT den kommer försvinna innan året är slut …

Har snöat in på svart och guld. Sedan flera år tillbaka om jag ska vara ärlig och nu är det dags. Började med att måla om ett skåp i vardagsrummet.

IMG_2486

Efter det var det dags för tv-bänken.

IMG_4359
”Ärunte klok, har’u glömt hur mycket vi betalade för den?!!”

”Vad sägs om att jag inte bryr mig!”

Men det som skavde mest var nog att vi hade en möbelaffär för några år sedan och då ritade vi alla möbler själva; matsalsbord, byråer, tv-bänkar, bord och fan och hans moster. Dessa tillverkades på Österlen. Alltså tycker han att jag har målat sönder hans skapelser.

I don’t give a shit. Svart blev det. 

IMG_3728

Alla silvriga prylar har fått flytta ner i källaren och nu byter jag ut rubbet mot guld.

En av mina bloggläsare, Jessica, jobbar på ett norskt företag som heter Edelweiss. De är stora som attan och säljer shitloads av krukor och annat skojsigt. Beställde lite grejor av henne.

Blomkrukor i olika storlekar … i guld, hehe:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Var lite wild’n crazy och beställde den här varianten också:

SAMSUNG CSC

Lovar att den var väry much snyggare i verkligheten. Plupparna liksom smälter in i krukan.

… och så råkade visst några ljusstakar och ljuslyktor slinka med …

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Skärmavbild 2016-01-30 kl. 11.17.00

Jag knarkar allt som har med ljus att göra.

Och i slutet av februari ska jag hämta hem dom här betongraringarna som en av mina bloggläsare har gjort.

FullSizeRender (1)

Nästa projekt blir att göra mig av med det här schabraket. Ett bord som var vår storsäljare. Massiv ek och valnöt. Blir knappt tre meter långt med iläggsskiva. Vi sålde dom för 12-15.000 kr. I know, svindyrt men svensktillverkat kostar skjortan. Fördelen är att man kan slipa det hundra gånger och det ser fortfarande nytt ut. Det ska ut på Blocket för 3-4.000. Maken kommer gråta sig till sömns de närmaste 2 åren…

IMG_6681
Idag söndag. Fortsatt fix hemma, sedan ska jag njuta av min ensamhet. Maken och kollegorna kommer hem från Norgemässan sent i kväll.

Men, innan dess ska jag göra ett inlägg där jag förklarar hur det funkar med Bering-ringarna och samtidigt fundera ut en klurig tävling för ett Alla Hjärtans Dag-set.

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00