När man köper lite kärlek till sig själv

Alldeles snart lägger vi upp Berings nya supersnygga Alla Hjärtans Dag-ringar på hemsidan, men innan dess tänkte jag fråga vad ni säger om att jag tävlar ut en av dessa kombiringar. Man behöver givetvis inte köpa en kombo utan det går bra med en enkel. Supersnyggt. Ska jag tävla ut ett set? I så fall gör jag det i veckan som kommer. 

88100-198-EN

Berings övriga sortiment hittar du HÄR och jag kan v e r k l i g e n rekommendera det här märket: sjukt bra kvalitet (noll reklamationer) och möjlighet att kombinera i all oändlighet, utan att man går i konkurs! Var dock NOOOOGA med att mäta ditt ringmått ordentligt så slipper du byta! Titta gärna på filmen på hemsidan så förstår du det geniala i det här.

 

527-19-X3_552-16-X1
520-10-X3_552-15-X1
Den här kombon har jag beställt till mig själv.
520-30-X4_552-36-X1_556-37-X1

Efter 18 år, eller vad det nu är, får man köpa sina egna presenter i det här hushållet.

 

Mvh Inte Alls Bitter.

 1. Sassa skriver:

  Ja tävling vore så välkommet! Vågar inte hoppas på att vinna men blir glad även om någon annan får chansen! Efter några veckor när livet fullkomligt rasar ihop inser man att just lite ”bling” el dyl kan vara det som får en att ta nästa andetag och fortsätta dagen minut för minut!
  Just nu i min värld går det inte att handla men att cruisa runt på nätet och drömma kostar ju inget!
  O du, ibland får man vara bitter för det betyder ju att man inte gett upp hoppet om förändring oavsett varför, tycker det är ett sundhetstecken att faktiskt orka reagera!
  Styrka till dig, imorgon kanske blir en bättre dag!???

 2. Martina skriver:

  Håller färgen på dom guld och rosefärgade vid dagligt slitage och om man vistas mycket i vatten?
  Köpte nämligen en rosefärgad av annat märke och den vart skitful på ett par månader.
  Klart du ska ha en tävling.

  1. Mona skriver:

   Japp, de håller under förutsättning att du inte har en massa kemikalier i vattnet. Ringarna är gjorda i rostfritt stål. Vänta till imorgon om du ska beställa. Har gjort ett inlägg som kommer upp mitt på dagen där jag försökt göra en supertydlig förklaring på hur dom funkar.

 3. Ankie skriver:

  Åhhhhhh!!! Men jag behöver stl 12 på ring, kommer det finnas?

 4. Annso skriver:

  Så himla fin den nedersta i rose. I love!!!
  Om man vill ha två innerringar som den nedersta är det bred ytterring man ska välja då?
  Vad ligger priset på för den kombinationen?

  1. Mona skriver:

   Japp, det är en bred du väljer då. Gå in på hemsidan och kolla priserna. Just den här kombon tror jag inte vi har hunnit upp med ännu, men du får ändå en hum om priserna…

 5. Tarja skriver:

  Finnas. Ibland vill inte min padda som jag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..