Älska fredagar

Ensam på jobbet igår utan att jag gick upp i atomer. Kan kanske bero på att jag mordhotade somliga om de ens tänkte tanken på att ringa och störa. Försökte organisera vår extrema röra och måste säga att jag hellre donar och fixar på lagret än sitter bakom ett skrivbord och fryser plattröven av mig. Finns i n g e t roligare än att organisera!

 

Efter jobbet hade jag en dejt i Bromma Blocks med en av mina läsare, Petra. Supertrevlig … som ni alla här inne är. (Jäkla märkligt, inte en enda av alla er jag har träffat är osympatisk!)

 

Dessutom hade hon hade med sig mina favoritblommor. Hur man gör någon glad liksom.

IMG_3718
Kom hem och hittade ytterligare en blombukett. Från min kompis Ann. En av de mest omtänksamma människor jag känner. Även fast hon har det tufft själv så tar hon sig tid att bry sig om sina vänner. Älska. 
IMG_3725
I brevlådan låg ett kuvert med mina nya reflexer som jag köpt genom en bloggläsare.
IMG_3721
Tack Anette, jag älskar dom!
IMG_3720
Maken är ju kvar på mässan i Norge så jag och talibanen är ensamma. Fredagen avnjöts med god mat i soffan. Hela huset doftar liljor och det går ju inte att bli annat än glad. 
IMG_3728

Idag lördag. Borde städa men orkar inte. Borde putsa fönster men orkar inte. Borde röja i garaget … my never ever ending project … men orkar inte.

 

Borde åka till Mall of Scandinavia.

 

Hoppsan. D e t orkar jag visst.

 1. MissK skriver:

  Hade velat ha dina organiserings skils just nu när jag ska plocka in allt i mitt nya kök som jag e lite smått kär i, tänk en splisans ny spis, ugn, kyl/frys inget kladd nånstans och helt oanvända ( förutom lite sågspån då isf o lite damm) så synd jag inte har persienner i köket lr gardiner så kan ju inte sexa med de :p

 2. Karin skriver:

  Jag har tagit paus från Örebro och gör en långhelg i Göteborg. Igår mc-mässa och idag shopping på stan. Köpte tre reflextofsar inne på Designtorget för några timmar sedan för jag tror 65:-/styck.

 3. Äntligen reflexer som inte är så tråkiga i designen…var köper jag dom?

  1. Mona skriver:

   Googla ”reflex tassels” så hittar du. Orkar inte lyfta på röven och kolla. Heter något med ”Fire Fly”…typ. Kostar 65-69 kr styck.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..