ANNONS

När livet kommer lite emellan

/

Något hände på hemmafronten igår varför jag var tvungen att sticka från mässan på förmiddagen och åka hem akut. Jag har väldigt svårt för att be kompisar om hjälp, trots att de, liksom jag själv, gör vad som helst man ber om. Nu var jag dock tvungen eftersom jag befann mig i Norge. Hade aldrig i mitt liv trott att jag skulle våga ”beordra” en vän att ”vänd bilen och åk dit NU!” 

Men det är klart, när det handlar om människor som mår dåligt gör man precis vad som helst. När som helst och jag är så sjukt tacksam över de få men mycket nära vänner jag har. De ställer upp i vått och torrt när livet rasar.

Tillbaka till vardagen och jag kan ju inte säga att jag gråter över att jag missade 1,5 dygn i Norge även om hotellrummet denna gång var to die for. Som en liten etta. Jag älskar att bo på hotell. Mest för att jag slipper städa och laga mat. Halleluja liksom.

Nisse hade haft det toppen hos bästa före detta grannen, som numer bor några hundra meter bort. Hon har en hyfsat jämngammal hund och efter varje gång de har umgåtts sover Nisse 48 timmar i sträck.

När jag åkte hem från Arlanda kom jag på att nästa gång jag ska flyga så blir det till Nicaragua. Med Synoptik/Optiker Utan Gränser. Tänkte att vi skulle prata lite mer om det eftersom det är dags för mig att tigga lite.

Nu till jobbet och packa ordrar. Och röja. Ingen chef = lugn och ro.

Tack Maria för att du kunde ta hand om Nisse och tack M för att du åkte hela vägen och tack K för att du hjälpte mig med uppskattningen av hjälp. I love you all.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00