Apropå kundservice

I somras fick jag ett par byxor av min kompis Pons-Carmen. Hon hade råkat beställa dubbelt och som av en händelse har vi samma storlek. Ett par zebra-randiga. Låter hemskt men hej och hå vad jag har fått många komplimanger. Använder bara två märken annars, MosMosh och Miss Me men dom här; Denim Hunter är as-sköna varför de har fått kvala in bland favoriterna.

 

Strax innan mässorna började hittade jag ett par svarta fejkskinn. Skinn på framsidan och vanliga jeans på baksidan.

Denim-Hunter-Canny-Co-Custom

Googlade runt och insåg att det fanns en hel del olika priser. Hittade ett par för 799 kr hos någon som heter Trendmakeriet. I ordern skriver jag vilken storlek jag har i zebrabrallan och är det samma stuk på skinnbyxan så skicka gärna samma storlek. (Med de andra märkena behöver jag aldrig oroa mig, de diffar aldrig i sina modeller men jag vet att Denim Hunters byxor gör det.)

 

Döm om min förvåning när en Sara ringer mig samma dag jag gör beställningen, dessutom på en lördag. Hon frågar om jag möjligen kan mäta mina zebror och ge henne måtten, så kunde hon mäta skinnbrallorna. Vi sitter i varsin ände av Sverige och mäter lårbredd med tumstock. Det slutar med att vi kommer överens om storlek och att hon ska skicka skitfort så att jag kunde få dom lagom till mässan.

 

De kom dagen innan och satt som handen i handsken och sedan dess har jag inte använt några andra. Jag bara älskar företag som gör det där lilla extra och det är det som får mig att återkomma som kund.

 

Tack Sara .. om du skulle råka läsa det här, sjukt bra service och skönare byxor får man leta efter!

 

Förresten, varför heter det byxor i pluralis när en tröja är singularis? Borde man inte säga ”jag har beställt en byxa?”

 

Kan vara veckans viktigaste fråga.

 1. Sara skriver:

  Tusentack Mona för det fina orden! Har verkligen gjort hela min vecka? Så kul att brallorna passade perfekt och att du stormtrivs i de? Ha en underbar söndags kväll och du är mer än välkommen att återkomma och har du nån gång vägarna förbi Halmstad får du inte missa att komma och hälsa på!? Kram Sara från Trendmakeriet

  1. Mona skriver:

   Well, akta dig så att jag inte tar dig på allvar; åker nedåt dina trakter varje sommar! Skämt å sido, har jag vägarna förbi så dyker jag upp!

 2. Så kul Mona att du gillar våra byxor på Denim Hunter, just denna modellen är även min favorit! Trendmakeriet och Sara i Halmstad har en fantastisk service och har ett stort utbud av Denim Hunter! Vi sågs ju på Formex på Ioaku men du visste nog inte att jag var jag !

  1. Mona skriver:

   Va, är det DU som har agenturen för DH?! Herregud, tur för dig att jag inte visste det då, haha!

 3. Lisa skriver:

  Hej. Snälla snälla Mona. Jag har nu letat febrilt efter fina zebra/jeans länge. Vart kan jag hitta mig ett par? du verkar ju ha ´överjordiska googleskills vilket jag trott mig ha men inte när det gäller att hitta zebrabrallorna of my Dreams! Dina är galet fina.

  1. Mona skriver:

   Faktum är att jag googlade för att lägga upp i inlägget men kunde inte hitta några … tyvärr! Och jag håller med, de är sjukt snygga!

   1. Lisa skriver:

    nää det verkar helt omöjligt. Jag kan nog få kapitulera och beställa via Ebay om jag kan hitta några där

  1. Mona skriver:

   Amen vad i helvete, det är där vi äter varje gång!

  1. Mona skriver:

   Nämen vänta förresten, visst finns det två på Karl Johan? Den vi äter på ligger vägg i vägg med Hotel Clarion Christiania, eller vad det nu heter. När tågcentralen..

   1. Mammy skriver:

    Nej! Det är inte den restaurangen du äter på!!
    ?

    1. Mona skriver:

     Thank you Lord!

 4. Birgit skriver:

  I Bollebygd bor det helt enkelt trevliga människor 🙂

  1. Eb skriver:

   Bollebygd är ett så roligt namn. Det är lite Ankeborg över det, typ dit knattarna åker på fotbollsläger.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..