Det här med att glömma

Jag tvättar håret varje dag. Jag har världens trassligaste hår, trots balsam. Jag är i Norge. Min kam är hemma i Sverige. Jättebra.

 Mvh 

Rastafari-Mona

 1. Lisbeth skriver:

  Du får sälja många tuppar om du ska jobba ihop till en kam i Norge. Underbart vackert men ack så dyrt att leva där.

  1. Mona skriver:

   Jag vet, helvete vad allt kostar!

 2. Jag tvättade håret varje dag tidigare men använder torrschampo varannan dag nu och det funkar för mig :). / Carina

 3. Kattis skriver:

  Inte helt konstigt att du får supertrassligt hår om du tvättar bort hårets naturliga fukt och fett varje dag. 😮

 4. Grethe skriver:

  Jag reagerar också på att du tvättar varje dag 2 gånger i veckan högst 3 räcker . När du har balsam i drar fingrarna igenom innan du sköljer ut balsam det blir mycket lättare att kamma då.
  Hälsar en gammal frisör

  1. Mona skriver:

   Va, är du en f d frisör?! Grejen är den att jag har tvättat håret varje dag i hela mitt liv. Eller ja, sedan jag var 13-14 år och de gånger jag försökt att inte göra det och t ex hoppar över en dag så får jag SKITONT i min hårbotten. Fattar inte varför men så är det…

   1. Grethe skriver:

    Kan jag förstå du måste ju låta håret få vila. när jag tvättar mitt hår ser jag för jävlig ut en dag men sen lägger håret sig tillrätta och faller snyggt. I och med att du tvättar så ofta så får ju håret aldrig lugn och ro. om det skulle vara så att det känns konstigt när du vaknar ta lite varmt vatten på händerna och dra det genom håret. Du skulle se mig på morgonen då har jag vad man kallar kuddfrisyr, men jag drar vatten igenom med handen och sen är det bra. Låt håret vila och det onda försvinner.
    Kram till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..