ANNONS

Lovely, lovely monday med ett gäng galningar

/

Var sådär sugen på att kliva upp ur sängen i går morse. Vaknade med the huvudvärk of the year.

IMG_3550
Igår var en mellandag inför Norgemässan, som jag är på väg till just precis just nu. Packade ordrar som en gnu. Att kontoret ligger 2 trappor ovanpå en godisbutik med ”1000 sorters godis” kanske inte är så jättebra. Som tur är har dom även sockerfritt godis.
IMG_3556
Åkte hem tidigt från jobbet och sladdade förbi dyr-ICA för att hämta ut lite grejer jag har beställt till Nisse. När vi skaffade hund till 24-åringen så fick han en massa bra salvor och annat från ett företag som heter Skillingarydsalvan.
IMG_3640
Bland annat en salva som man smörjer in tassarna med. Överlägsen allt annat på marknaden. Nisse har problem med vägsaltet nu på vintern och eftersom Kenneth (24-åringens hund) älskar den hoppas jag att Nisse kommer tycka om den också.
IMG_3641
Älskar deras handkräm. Jag är torr som fnöske nu på vintern och måste smörja in mig 100 gånger om dagen.

Klockan 16 klev jag in på Elisabethskolan. En privatskola där man utbildar sig till hudterapeut. Det fina är att man kan gå dit som privatperson och betala väry lite för superbehandlingar. (HÄR om du är intresserad.)

IMG_3578
Vi som var där var ”GeKås-gänget”. Lena, som råkar vara chäääf på skolan, hade bjudit in oss för en ompysslingskväll. Vi började med massage.

Här ligger jag och ska bli masserad av Malin … och världen är bra liten: Malin började läsa mig för 10 år sedan!

IMG_3557
Svårt att inte njuta av en massage efter en vecka på Stockholmsmässan… Fast, man hade inte behövt mässa för att njuta. 4 andra låg som klubbade sälar medan Lena gick runt och kollade så att tjejerna som hade hand om oss gjorde bra ifrån sig … vilket de verkligen gjorde. 
IMG_3563
IMG_3558
När massagen var klar skulle alla få ansiktsbehandling med massage, ögon- och fransfärgning. Alla utom jag eftersom mina fötter var i desperat behov av omvårdnad.
IMG_3564
Lena kom in och bad mig välja lack. 
IMG_3574
Jag har gått på mååånga pedikyrer i mina dagar men det är första gången jag varit med om att man får med sig den burk lack som man har valt eftersom skolan aldrig använder samma lack på olika kunder. 
IMG_3575
Man kan säga att Malin hade en del att göra. Det var också här hon avslöjade att hon läste min blogg. Jag höll på att dö. ”Va, och här sitter du och tar hand om mina äckliga fötter … fan, det känns ju som om man är hos gynekologen!” Men hon bara skrattade och fortsatte att göra mina fötter fina.
IMG_3582
När vi var färdiga allihopa gick vi in till avdelningen där man kan köpa krämer. Jag fick med mig flera godsaker hem.
IMG_3642
Vita Liberata-grejerna fick jag faktiskt av Margareta.
IMG_3585
Henne träffade jag på det där skönhetseventet jag var på härom helgen. Hon säljer brun-utan-sol som ska vara kalasbra men de nyanserna jag skulle ha tog slut så jag kunde inte få med mig något press-kit hem. Snacka om att världen är liten eftersom jag inte hade en aning om att hon gick en utbildning hos Lena!

När vi handlat klart gick vi iväg till en restaurang i närheten. Två av tjejerna i gänget var sjuka, Ann och W, tyvärr för de var saknade. 

IMG_3586
Dom här dårarna är så inihelvete roliga och vi har så SJUKT kul tillsammans. 
IMG_3595
Linda är yngst av oss. Men så har hon också haklapp när hon käkar. Och nästa gång ska vi berätta för henne att man INTE behöver ta av sig ALLA kläder när man får ryggmassage… Herregud, vi skrattade så det kom kiss i trosorna.
IMG_3592
Svambobs-Hélene var lika törstig igår som på julbordet! 
IMG_3594
Och den här knäppgöken var lika glad och rolig som alltid.
IMG_3606
Hon hade för övrigt köpt en liten present till oss alla.
IMG_3602

Supersöta reflexer. 

IMG_3607
IMG_3608
Somliga av oss, no names, undrade lite försynt hur de skulle laddas. Vi andra satt som fågelholkar, reflex som reflex liksom. ”Jamen, laddas den av solseller, eller vadå?!”
IMG_3616

Vi andra vek oss dubbla. ”Det är en REFLEX!”   Sen försökte somliga att undvika kameran då hon visste att det skulle dokumenteras i bloggen. 

IMG_3610
För övrigt avhandlades hur ofta vi har sex med respektive, eller ja, alla utom Singel-Linda, fontänorgasmer, stora händer, 30-åriga män och huruvida och varför pubeshår blir rakt ju äldre man blir. 
IMG_3620
Sen skickade vi pussar till våra saknade kompisar som var hemma och sjuka.
IMG_3631
Det här är andra gången just det här gänget gör något tillsammans och vi bestämde att eftersom vi är så jefla roliga ihop så träffas vi en gång i kvartalet.

Nu är jag på väg till Norge för att mässa lite. 
Oj så skojigt….not.

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00