ANNONS

För dig som bokar konferenser/event/bröllop etc …

/

Jag har en kompis som håller på med olika slags mässor för er som jobbar med bokning av konferenser och andra event. Jag har varit på en av Lindas mässor och då träffat en himla massa utställare som erbjuder kalasbra ställen för konferens, bröllop, event och möten av allehanda slag.

mavbild 2016-01-25 kl. 14.59.32

Denna mässa går av stapeln den 3 februari, 13-17, och är du sugen på att få äta lite gott, lyssna på bra föreläsare och träffa ett antal intressanta representanter för olika konferensställen runt om i Sverige så k o m! Det är givetvis gratis men du måste anmäla dig.

HÄR kan du läsa mer!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00