När man tänker ha sex med sina nya skor

När jag var tjock utvecklades mitt stora intresse för skor och smycken. Det var nämligen det enda som inte blev påverkat av att man gick upp (och ibland ned) i vikt. Alltså kunde man köpa hur många och mycket som helst. Det är min ytliga förklaring till min mani passion för skor och smycken.

 

På äldre da’r har jag ju insett att det här med högklackat går fetbort. Ska jag vara ärlig lade jag ned det när jag väntade 24-åringen. Nu är det sköna pjuck som gäller men det gör ju inte så ont om de dessutom är snygga. Har tre märken jag fastnat hårt för: Pons-sandaler. Ni vet, dom här, som inte ska förväxlas med kopiorna på marknaden:

41463-465333aff0b84092a67b6fb9cf67aeff

(Kopior som dessutom kostar exakt lika mycket som orginalet… whats the point liksom..)

 

Oj så tråkigt att Carmen, som äger distributionen för Pons i Skandinavien, är en nära vän … som jag faktiskt lärt känna här på Formexmässan!

 

Sen är jag en sucker för Primeboots. Extremt skön stövel.

1212
untitled-1omg

Jag har 12 st Primisar och det är ju tur att månaden har 30 dagar eftersom de har hård konkurrent av mitt tredje favoritmärke: Calou. Träskor med gummisula. SJUKT sköna för oss med ryggproblem. 

17589996-origpic-5f1de8

Har man en gång köpt ett par Calou så fortsätter man. Himla lägligt att Carina, som designar dom och Mats … som sköter ekonomin/försäljning, är kompisar och som också bor hemma i Finhooden. Carina är grym på att få fram olika modeller och grym på boots. Jag har shitloads med Caloupjuck och kommer ta med mig dom i graven.

 

I onsdags gick jag över till dom för att se vad de hade för nyheter. Fick hjärtklappning när jag såg dom här;

IMG_3192
Ujujuj.
IMG_3193
I ögonvrån ser jag att det är en sko som stirrar på mig. Vänder mig om och … Lordilord: check theese babies out; boots i pälsskinn (inget djur som dött för tillverkning utan endast en biprodukt vid slaktavfall … eller vad det nu kallas … ni hajjar).
IMG_3191
Hur som. Den snyggaste sko Carina ever har gjort! Det intressanta är att, av alla nyheter så var dessa två som jag fastnade för, också just precis de som blivit utvalda till modemässans catwalk i Milano om någon vecka eller två! 

 

Men, kläder och skor är helt värdelösa i mässtider. De man ställer ut i januari kommer inte förrän tidigast till hösten, eller ett år senare. VEM ORKAR VÄNTA!

 

”Carina för helvitti, jag vill ha NU … jag m å s t e ha nu!”

 

Gissa om kärringen hade tur: de råkade ha ett extra par för just mig, hehe. Måste ha varit ödet. Dagen efter tog dom med sig raringarna till mässan. Det är vänskap det!

IMG_3190
Oj som jag gled omkring i dom hela dagen. Oj så många som tittade. Säkert nån som tyckte att de var apfula men alla andra för att dom verkligen är to die for. Och supersköna, men det är alla deras skor tack vare formgivningen och gummisulan. 
IMG_3390
Tokkär är bara förnamnet. Kan säga att jag var väry nära att låta dom sitta på när jag gick till sängs på kvällen men där sa maken tack, men nej tack. Not in my bed.

 

Jefla tråkmåns.

 1. Marita skriver:

  Sen på pucken här men så blir det när man inte hinner kika in på ett par dagar! ; ) Älskade de bruna!! Men du menar alltså att de inte går att köpa förrän till hösten?? Buuuhuuuu…
  De med pälsen var coola men min fundering är hur de ser ut om de blir blöta?

  1. Mona skriver:

   Tyvärr, det är hösten som gäller. Dock tänker jag sno dom de har efter att de har varit på mässan i Italien. Lätt.

 2. MissK skriver:

  Håller med ”skitkärtingarna” här ang de flesta skorna här

  Enda jag hade kunnat tänkt mig är Primebootsen

  Fast så gillar jag gympadojjor och converse, men som tur e slipper vi ha varandras skor :p

 3. ak skriver:

  Gillar PONS förutom att de är EN STORLEK FÖR STORA. Jag som ALLTID har 39, i ALLA skor, måste plötsligt ha 38 i PONS. Nu när jag vet det , är det OK, men iom att detta förnekas/mörkas, känns det inte helt OK att köpa dem….

 4. MiaD skriver:

  Slaktad albino eller bikupa? Japp! Skitfula. =) =) =)

  1. Jultomten kommer inte till dig i år!??

   1. MiaD skriver:

    Hahahaha!!! <3 puss!

 5. Eva skriver:

  Tyvärr får jag nog sälla mig till skitkärringarna. Dom enda som är snygga är Primeboots. Gillar inte sulorna på Calouskorna, dom förstör hela utseendet på skorna. Dom bruna bootsen är ju skitsnygga, om det hade varit en normal sula på dom. Men jag förstår känslan av att du älskar dina nya skor. Man kan ju gå igång på ett par pjuck man gillar. Och då skiter man i vad andra tycker;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..