ANNONS

Village Candle – min favoriter all time high

/

Dag och Lena har distributionen av Village Candle i Skandinavien. Bortsett från att de är grönjefligt trevliga båda två så är ljusen superbra. Väry much bättre än konkurrenten med liknande glas. Det tror man inte … förrän man testat båda. Village Candle tillverkas i USA, till skillnad från konkurrenten …

IMG_3096
Jag är deras doftambassadör vilket gör att jag får alla nya ljus gratis. Oj så tråkigt!

Igår var jag förbi dom lite snabbt för att se vad de har fått in för nyheter.

IMG_3090
Som vanligt hade de kommit en hel del.
IMG_3089
IMG_3088
Fotade inte allt eftersom jag blev distraherad av något annat.
IMG_3084
IMG_3093
Village Candle har börjat en helt ny doftlinje som de kallar Happi Home. Diskmedel, rumsspray, handkräm, tvål m.m. INGA konstiga ämnen såsom parabener och annat skit. De satsar stort på miljövänliga produkter. Jag blev helt såld. Problemet är bara att det inte kommer förrän i vår. Hatar att vänta. 
IMG_3094
IMG_3094
Dofterna är LJUVLIGA och det här kommer bli storsäljare. Lätt. 
IMG_3092
De kommer även ut med en rosa och blå serie för hundar: schampo, sprej mot odör och fläckar, våtservetter … m.m.
IMG_3091
Ojoj, det här blir en rolig vår!

Fick med mig tre ljus hem igår och proveldade ett av dom: 

IMG_3125

Så HIMLA god doft!

IMG_3128
Jag är en sån som eldar ljus 365 dagar om året, även om jag kanske dubblerar vinterhalvåret. Tröttnar a l d r i g på tända ljus … eller på dofter.

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00