Lucka nummer 14 – Här var det mask

numbers24 2

När vi köpte Hemslöjdsprodukter för nästan 6 år sedan gick vi igenom sortimentet. HSP, som vi kallar företaget internt, är främst inriktat på smide. Vi producerar egendesignade smideskronor, ljusstakar, skohorn and you name it.

 

Bland produkterna fanns även keramikdjur. Så fort vi skrivet under köpeavtalet sa jag till maken att vi nog skulle rensa lite bland alla grejer. Typ ta bort skitfula keramikdjur. Det tyckte maken också. Tills han tittade på försäljningsstatistiken. Ujuj, dessa svensktillverkade keramikfigurer visade sig sälja utav helvitti. ”Här tas ingenting bort!” sa maken … och jag fick stå ut.

 

Problemet är att jag med åren har börjat tycka att dom är lite småsöta. Mest för att varje djur har egna personliga uttryck. Inget är det andra likt. Dom är som sagt tillverkade av en svensk keramiker, Uwe Sievert. Han är över 70 år och vi börjar bli småstressade över framtiden eftersom alla hans keramik säljer sinnessjukt bra.

 

Nu har jag plockat ut några av hans julfigurer och satt ett bra pris på dom. Du hittar dom under kategorin jul, HÄR!

Pussmun jul
 
Julmask
Julmask

LOADING..