Basattnivet

Ni fattar att varje lucka inte bara gäller för just den dagen va? Jag går mot strömmen och bestämde att alla luckor är öppna tills varorna tar slut.

 

Just wondering eftersom jag får mail där ni frågar om det går bra att beställa från lucka 2 fast det är lucka 8 idag…

 

Bara kollar …

 1. Jag har uppfattat att priset enbart gäller den dagen luckan lägga upp. Jag baserar det på att andra företag kör ”prisföridag”..

  Men det var trevligt att luckorna i början går att beställa för de som missat.

  Krya på dig, jag har tänkt på dig och hur du mår ❤️

 2. Jag undrar om tant ifråga insett att själva grejen med kampanj-julkalendrar brukar vara att en lucka varar just den dag den öppnas? Eller är det tants aktningsvärda ålder och höga föreställningsförmåga som gör att tant tänker sig en hederlig papperskalender, där man inte stänger luckan efter sig?

  Hur som helst så var det ju väldans generöst av dig att erbjuda allt alltid. Hedersknyffel!

  1. Jo, jag tror det men jag gillar din tankegång där, hehe! Allvarligt talat: ju mer jag blir av med ju lättare blir det att få in ytterligare 500 kvm på vår yta. Orkar inte ens tänka på hur fan jag ska lösa det. Åtgången av alla indiska bord hjälpte en del kan jag meddela.

   1. Kan en dags (eller två) lagerutförsäljning på plats vara ett alternativ? Behöver absolut inte vara någon jippo med dricka och tilltugg utan mer ”kom och fynda mellan klockan si och så”. Jag lovar att jag skulle se till att vika av någon timme eller två för att ta mig dit.

 3. Vad bra för trots att jag de senaste x-antal åren inte julpyntat något mer än stakar i fönster och ev julgardiner och har några lådor med tomtar i förrådet som fått stå kvar där blev sugen på dessa klämtande tomtar de tar inte stor plats och är lätta att packa upp o ner 😉

 4. God morgon, Jag måste bara kolla hur du mår?? Jag har precis som du varit superdålig sedan i fredags. Fick tips igår om att riva äpple blanda det med vatten och sedan äta/dricka det i små portioner. Tog även 2 Imodium igår kväll. Och till min förvåning så har magen hållit sig i skinnet sedan i går eftermiddag.
  Tänkte att jag måste få dig att prova detta. Har aldrig varit så magsjuk tidigare och det konstiga är att ingen annan i familjen blivit drabbad.
  Hälsningar
  Solkärringen Heidi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..