1:a advent anno 2015

Hur många av er stressar runt och adventspyntar idag … medan somliga andra tackar sin förvirrade hjärna som trodde det var förra helgen … och därmed kan luta sig tillbaka dag, hehe?! 

 Nu kör vi glitter och glamour med några hundra duktiga dansare från Kindahls som ska visa släkt och vänner vad de har pysslat med hela terminen!

 1. Nä, ingen stress här…. För mig är adventslyntantet (och så småningom julpyntantet) en del av resan mot målet s.a.s. På med bra julmusik och sen pynta i lugn och ro ?

 2. Anette skriver:

  Fel! Tokstressar aldrig för sånt. Jag tjuvstartade och pyntade på en ledig dag i veckan nu är allt klart inför julen , tokvägrar julgran sen ungarna flyttade så det enda som jag ev ska göra är att stryka en duk o lägga på bordet

 3. Angel skriver:

  Här hinns inte med något adventspyntande. Håller på att packa upp för fullt. Vill bli av med alla flyttkartonger innan julkartongerna dras fram.
  Ha så kul på uppvisningen.

 4. Annika skriver:

  Fel ! Stressar inte runt, hängde upp gardiner o tog fram lite ljusstakar i lugn och ro i går. I ugnen står en suuupergod saffranskaka inför kvällens adventsfika med dottern.
  DU tokstressade förra helgen men det innebär ju inte att vi vanliga dödliga behöver tokstressa i helgen! 🙂

 5. Birgit skriver:

  Tänkte faktiskt på dig häromdagen när jag åkte förbi Star Trading och såg jättestakarna i deras kontorsfönster. De lyste bra där i alla fall. Fin söndag på dig och lycka till med allt dansande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..