ANNONS

Pay it forward

/

Igår var jag bjuden av 4good, som med sina 25.000 medlemmar är Sveriges största nätverksorganisation, till en inspirationskväll med bland andra Tilde de Paula och Tony Irving som föredragshållare.

Det var SHITLOADS med människor där. Jag är inte van vid stora folksamlingar och fick råpanik ett tag.

IMG_1283

Den första jag sprang på när jag kom dit var min kompis Anna Benson. Hon som bland annat har skrivit Rosa Kokboken-böckerna.

IMG_1274

Jag ska träffa henne ikväll igen eftersom hon släpper sin nya bok ”Granen” och har ett releaseparty. Japp, den handlar om granar och jag ska ska berätta mer om det i morgon.

Grundarna, Carina och Marie hälsade alla 380 personer i publiken välkomna.

IMG_1278

Sen var det dags för Tilde de Paula, som har skrivit en bok vid sidan om sitt programledarjobb på TV4. En bok om hur hennes familj invandrade till Sverige. Hon var en otippat bra talare måste jag säga.

IMG_1279

Mindre bra var nästa gäst, så denne hoppar jag över.

Sen kom en tjej som heter Cecilia och som förändrar världen genom fotboll och ger tusentals tjejer i Afrika ett bättre liv. Skitintressant.

IMG_1285

Kvällens stora behållning var givetvis Tony Irving. Herregud som jag tycker om den mannen. Har ni inte läst hans bok så GÖR DET! På riktigt. Köp den, läs och ge bort i julklapp. Vilket otroligt liv han hittills har levt!

IMG_1287

I pausen träffade jag en av mina supertrevliga läsare: Monika. Blir så himla glad när ni kommer fram och säger hej!

IMG_1282

Jag har det lite körigt just nu: apmycket på jobbet, en massa event på kvällarna, fredag tillbringar jag och maken på Stora Inspirationsdagen med en massa föreläsare, hela helgen jobbar jag med Kindahls Dansskola då vi har terminsavslutning och uppvisningar lördag och söndag för 1700 elevers föräldrar och övriga släktingar. Jag ska fixa blommor och presenter till alla danslärare och tillsammans med en annan dansmamma organisera föräldrar som ska stå i cafeterian under hela helgen. Lördag kväll middag hos vänner.

Sjukt avundsjuk på alla som har inplanerade semestrar.

Morr.

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00