Dermapen – väry good shit

Reklam

Jag var hos Jenny på Face Art i fredags och provade något nytt. Hon ville prova Dermapen på mig. Jag trodde att det var en sån där ”roller” med nålar, som man rollar över huden och sen smörjer in nyttiga krämer som tränger in i huden. Man kan tydligen köpa sådan rollers men en gång när jag var på Eriksbergskliniken så varnade dom för just dessa ”hemmaprylar” då man måste vara extremt noga med hygienen. Det måste vara sterilt men det är tydligen inget som framgår.

 

Hur som. Dermapen är precis vad det låter som, en penna med shitloads med nålar. Jenny började med att plocka mina ögonbryn. Som hon alltid gör så snällt varje gång jag är där. Jag är skitslarvig med det så man kan säga att det tar en stund innan hon är klar.

IMG_0933
Sen gjorde hon mig ren och steriliserade allt innan hon körde igång. 
IMG_0945
 Det sticker lite men gör inte alls ont.
IMG_0940
IMG_0941
Efteråt smörjde hon in ansiktet med en ansiktsmask innehållande nyttigheter för hyn och ovanpå det lade hon en duk. Fick ligga med den i 15 minuter.
IMG_0953

När jag berättade för GeKås-gänget att jag skulle göra det här så skrämde en av kärringarna upp mig rejält. Lena, som är ansvarig på Elisabeth-skolan (en skola där man utbildar sig till hudterapeut) och undervisar i … ähum … minns inte, men i en massa konstiga ämnen där hon bl a visar elever bilder på resultat av behandlingar som … ja, kanske är lite åt det grova hållet. Hon halade upp den här och sa: ”ska du v e r k l i g e n göra det där?”

IMG_0789
Jag visade bilden för Jenny innan hon körde igång men hon lugnade mig och sa att behandlaren kanske hade gått lite väl djupt där. No shit. Man kan tydligen ställa in verktyget man jobbar med och börja med lite i taget. Dock valde hon att öka på lite på mig och så här såg jag ut efteråt.

IMG_0950
Det här är en behandling man gör flera gånger och den är till för oss med stora porer, mina är som kratrar och därför ville hon låta mig göra den för att se om det blir någon skillnad. Den ökar kollagentillväxten och har man acne och pigmentförändringar så är det skitbra. Jag har just pigmentfläckar som jag vill ha bort. De som har linjer och rynkor ska absolut göra det här.

 

Jag är femtio år. De första 45 åren av mitt liv har jag ALDRIG brytt mig om min hy. Genom åren har jag köpt svindyra krämer för att man ”måste”, smort in mig i tre dagar, sen har jag tröttnat och glömt bort det. Jag har inte ens tvättat ansiktet på kvällarna (sminkar mig ju inte och har därför inte tyckt att jag behövt tvätta mig). Skitäcklig.

 

För några år sedan började jag med Rosenserien och var noga som attan under två år. Nu testar jag ett annat märke, Elixir, under överinseende av Jenny, för att se om min solförstörda hy blir bättre. Scannade ansiktet för ett par månader sedan och om ytterligare 1-2 månader ska vi se om det givit resultat.

 

I alla fall. När jag vaknade igår morse var jag skitnervös över hur jag skulle se ut. Jenny sa att jag kanske, kanske skulle fjälla och att jag möjligen kunde vara lite svullen.

 

Icke. Jag fjällade yttepytte runt ögonbrynen och en liten flaga på nästippen, men sen var det bra. (Det ser ni på bilderna i föregående inlägg.) Känner mig EXTREMT ren måste jag säga. Jag älskar att göra sånt här på hösten/vintern eftersom jag är supertorr i ansiktet då. Hade tänkt göra en skinboosterinjektion nu i november men det här får gå före. Kan l ä t t rekommendera er att göra det. HÄR har ni info och glöm inte att Jenny har en jättebra rabattstege för alla mina läsare, läs HÄR om den. Superviktigt att ni säger att ni kommer från mig, så att ni får första rabatten. Jag ska dit om två veckor för behandling nummer två.

 1. Ina skriver:

  Ok, detta fick mig att bestämma mig för att inte boka av min tid pga nervositet i morgon då jag har min första dermapenbehandling mot i första hand pigmentfläckar. Fast nervös är jag ? SOM SATAN. Ska till annan salong dock.

  1. Mona skriver:

   Var inte det, det gör verkligen inte ont! Inte om det är rätt utövare! Annars får du gå till Jenny.

 2. Maddie skriver:

  NuSkin!!!

  Har provat allt och mycket mer.

  Tom min kusin Emil som är 26 år undrade vad jag gjort för att ha så fin hy….

  Min moster Eva Peuravaara är den som introducerade mig. Hon säljer, inte jag.

  1. Mona skriver:

   För ca 15 år sedan fick jag och maken höra talas om NuSkin. Det fanns inte i Sverige och vi blev tillfrågade om vi ville börja sälja. Köpte in produkter för drygt 50.000 kr (!) men det bara gick inte, trots att produkterna var svinbra. Har sett att de nu börjar dyka upp här och där, kul!

 3. Prislista? Är jag blind eller finns det ingen (enligt principen ”måste du fråga har du inte råd”)? Ödlan skulle behöva ömsa skinn, men jag gissar att det inte blir lägre pris ju mer som behöver åtgärdas.

  Dermapen behandlar ”miliser”, minsann! Det skulle ju verkligen behövas i det politiska nuläget. Eller menar man möjligen milier? 😉 MVH Tråkspråkpolisen

  1. Mona skriver:

   Nä, prislistan är svår att sätta då alla ansikten har olika behov. Om man till vill ta bort rynkan mellan ögonen kan det på vissa bara gå åt yttepytte, medan andra kräver shitloads. Jag ska höra med Jenny om Dermapen-priser. Hon har precis fått in den och jag är hennes första patient.=)

   1. Man tackar! Jag har typ allt på listan utom alopecia, så jag kanske kan bli någon sorts försökskanin/provkarta? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..