ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Nämen hoppsan, vilken liten ärta!

Guatemala 2015/Optiker Utan Gränser/Synoptik

Nicaragua 2016 - Optiker Utan Gränser/Synoptik

I finhooden har vi en alldeles egen tidning.

IMG_8273
Detta nummer var extra spännande måste jag säga!

IMG_8274

Jag tänker försöka få ut så mycket information om vår nästa resa, som går till Nicaragua, så ni som har mediakontakter, var det än är och i vilket media format det än må vara, maila gärna mig: mona@monasuniversum.se

Slut på meddelandet.

Nämen hoppsan, vilken liten ärta!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.