ANNONS

Hudfix och hysteriska äkta män

/

Igår.

Vaknade. Duschade. Järnet till jobbet. Svarade på mail. Beställde nya samples på cashmereprodukter samtidigt som jag åt svingod left overs från middagen kvällen innan.

IMG_8285

Måste prata mer med er om Linas Matkasse. Sjukt imponerad. Ska kolla om förra veckans kod för erbjudandet jag hade med dom kan få gälla den här veckan också..

Strax efter lunch åkte jag in till stan för att träffa Jenny. Eller ”Sprut-Jenny” som hon heter i min telefonbok. Stockholms bästa certifierade injektionssköterska. Fy vilket osexigt ord. Hur som, Jenny har startat i helt egen regi/lokal och finns nu på Valhallavägen 145. Fick tillgång till den i veckan och jobbar som en dåre, tillsammans med maken, för att få allt färdigt. Superfin lokal även om det är en del kvar att fixa.

IMG_8298

För några månader sedan frågade hon om jag ville testa en ny hudvårdsserie som hon ska börja jobba med. Hon själv har kört den sedan i våras. Jag har använt Rosenserien i tre år och och varit jättenöjd då de har bra produkter, men jag tänkte att, why not testa något nytt? Ett märke som tagits fram av två norska hudläkare. Älskar allt som är skandinaviskt.

Så jag var där för att träffa Sanna, Elixirs representant i Sverige.

IMG_8297
Så här mycket fick jag fota av Jenny.

IMG_8293

”Nä inte fota, jag har inte sminkat mig idag!”

Sanna scannade mitt ansikte och det har jag gjort förut men chocken var lika stor nu som då.

IMG_8305

Så här ser man ut under huden när man har solat lite för mycket i yngre dagar:

IMG_8312

Ju äldre man blir, desto mer pigmentförändringar har man och lagom till pensionen har mycket kommit upp till ytan. Det är därför som många gamla har mörka fläckar i ansiktet. Jag har en på höger kind, stor som en enkrona, som syns tydligt nu.

Det här kan man stoppa lite om man behandlar det. Sanna visade också hur irriterad min hy är just nu:

IMG_8313
IMG_8314

Efter scanningen gjorde hon en kemisk behandling på mig.

IMG_8317
IMG_8322

Hade jag råd skulle jag gå på ansiktsbehandling en gång i månaden. Fifan så skönt det är!

IMG_8330

När jag var klar fick jag sätta mig i fotohörnan där jag blev fotograferad.

IMG_8300

Fick med mig ett kit med produkter hem som ska användas varje dag.

IMG_8345

När jag gör ett återbesök om 2-3 månader scannas jag igen för att se skillnaden. Det här ska vi prata mer om i bloggen för Sanna sa något jag aldrig tänkt på: när jag har handlat krämer till ansiktet förr om åren har någon bakom kassadisken tittat i fejset, konstaterat att jag har fet hy och därmed har jag alltid köpt krämer för fet hy (även om jag varit dålig på att använda dom sen när jag väl kommer hem). Sanna sa att man kan inte göra så, man måste ta hänsyn till hudens TILLSTÅND. Detta då vi har 4 årstider och huden naturligtvis beter sig därefter. Det har i n g e n berättat för mig förut, trots att det är ganska logiskt. Det ska bli jeeefligt intressant att se hur huden förändrats om ett par månader nu när jag har fått krämer som är anpassad till mitt …. hudtillstånd!

Jenny glömde visst bort att hon inte hade sminkat sig, hehe..=)

IMG_8335

Just det. Mitt när jag sitter och blir scannad ringer maken. Ni som hängt här länge vet ju att trots att vi jobbar ihop kan han ringa mig 12-14 gånger om dagen. Utan några som helst problem. Jag struntar i att svara men han ger sig inte. Tills slut kommer ett sms:

IMG_8349

Det finns INGEN som kan få mig så trött som min man. Han är helt handikappade när det händer något.

Efter behandlingen åker jag hem och hämtar hundschampo och en gammal handduk och drog till jobbet.

IMG_8337

Tryckte ned stinkbomben i kökshon och tvättade honom ren. Sjukt bråttom då valpkursen skulle börja 4 minuter senare.

Hann dock i tid. Nisse vet precis vart vi ska så fort vi kliver ur bilen och han ser dörren. Då vet han att det vankas shitloads med belöningsgodis.

IMG_8341

Efter valpkursen åkte vi hem och fixade apgod middag. Lax med dillsås. SÅ gott!

IMG_8342

En timme senare satte vi oss i bilen och åkte till Kindahls Dansskola. Talibanen tävlar ju och i helgen är det uppvisning i Vällingby Centrum. Det kommer en massa småglin för att dregla efter Samir och en drös andra artister.

Medan hon dansade passade jag på att boka rum till SM i Norrköping. I maj. 8 månader. Japp, i den här branschen gäller det att vara ute i god tid. På två dagar, sedan datumet blev klart, är nästan alla hotellrum fullbokade. Jag hade rå-tur!

IMG_8343

När allt var klart kom jag på att jag måste åka ned en dag tidigare så det var bara att ringa hotellet och boka på ytterligare en dag.

Dansen på tisdagar slutar 20.30 så jag var snortrött när jag kom hem. Blev dock genast klarvaken när jag såg att ett efterlängtat paket kommit. Maken var hemma så jag tog med mig paketet upp i badrummet för att öppna det. Han bara tjatar om att jag inte får handla. Skittråkigt tjat. Måste upprätthålla ekonomin i Sverige så det går tyvärr inte att sluta.

IMG_8344

Jag har sådana grymma komplex för min skrynkliga hals varför den här tiden på året är efterlängtad. Då kan jag ha sjal på mig varje dag. Eftersom jag har blivit kärring så var jag ju tvungen att beställa en blå. Och en nyckelring. Måste gömma den för maken eftersom han kommer fråga varför i helvitti jag köper nyckelringar av andra företag när vi själva säljer femtioelva varianter.

Idag onsdag. Är på väg med 24-åringen till Allergicentrum. Hon ska undersökas för eventuell gluten/laktos-intolerans.

Sen ska jag meddela vinnarna av ponchosarna. Jag har ALDRIG varit med om maken till så många tävlanden. I will tell you later.

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00