ANNONS

Lovely Saturday

/

Vi har en hund.

Nisse.

Hundar behöver gå ut på morgnarna. Dealen är att maken tar den promenaden.

Så bra att han är i Norge och jobbar på mässa den här helgen.

Nisse är en raring men inte klockan 05.30 en lördagmorgon. (…eller 05.45 en söndagmorgon). Jag är skitgrinig på morgnarna så när jag känner hans tass som krafsar lite mjukt på min kind, tänker jag att jag nog drömmer. Icke. Det var bara att pallra sig ut i finhooden så att han fick lägga sin morgonbajja i en buske… som jag givetvis tar upp. Hatar dom där jefla bajspåsarna. Varmt bajs. Urk.

Tillbaka hem, järnet upp till sägen. Übertrött. Nisse somnade på 2.8 sekunder.

Det gjorde inte jag.

IMG_7522
IMG_7522

Klockan 8 gav jag upp. Talibanen skulle ha en dansuppvisning i Vällingby Centrum hela dagen igår och eftersom hon inte har tränat ett skit, förutom att ha studsat på sin nya matta varje dag hela sommaren, var hon duktigt nervös. Och när det är uppvisning/tävling får man sminka sig. Enda gången jag går med på det. Till hennes stora förtret.

IMG_7530

(Vet inte vad som hände med bilden, aningen överexponerad.9 Jag kan inte sminka. Eller jo, jag kan göra en fest-make up, men där det är danstävlingar så ska man ha shitloads med smink …. så att det syns på långt håll. Teatersminkning. Måste gå en kurs i det känner jag.

Järnet iväg till Vällingby. Glömde att fota uppvisningen men har lagt upp en filmsnutt på mitt instagram: MonasUniversum. (Talibanen i helsvart, till vänster med ena armen upp i vädret..)

IMG_7557

Som vanligt var lärarna med; Vendela, Therese och Josefin. Bästa brudarna ever.

IMG_7552

Medan dom preppade tjejerna inför varje uppvisning stod jag i ”tältet” och svarade på frågor från folk som hade danssugna barn.

IMG_7550

När dagen var slut valde talibanen att hänga med en av tjejerna hem och sova kvar. ÄLSKA oplanerade ensamma kvällar! Jag och Nisse-pisse.

img_7590.jpg

Kvällens kalasgoda middag: ost, ruccola och balsamicovinäger. Och champagne att svälja ned, hehe!

IMG_7595
Planen var att njuta läääänge av kvällen men 21.30 fick jag gamnacke i soffan och var tvungen att gå och lägga mig. Snacka om antiklimax.

Å andra sidan var väl det tur för Nisse var g i v e t v i s bajsnödig strax före 6 i morse. Jag har alltid varit extremt morgonpigg men sedan jag började äta antidepp-medicin förra sommaren så är tidiga morgnar blott ett minne, tyvärr. Planen är dock att jag, med läkares hjälp, ska trappa ned från årsskiftet. Nog om det.

Vi får ju inte duscha i vårt badrum på övervåningen men eftersom jag är jordens lataste kärring blev jag överlycklig när jag insåg att vi har ett badkar med dusch där, så då slapp jag gå heeeela vägen ned till badrummet på entréplan. Himla fiffigt.

IMG_7609

Jag har för övrigt världens mest ovårdade kropp just nu. Fötterna ser ut som skit och jag tillbringade 40 minuter med att vända upp och ned på hela huset för att hitta aceton för att ta bort resterna av nagellack på tårna men eftersom man har en soon to be tonåring finns ingenting där det borde vara. Morr. Notera också mitt feta blåmärke på vänster ben. Urk, jag kräks på mig själv för närvarande.

Idag söndag. ”Glömde” att klippa gräset igår. MÅSTE in med trädgårdsmöblerna. Och köra ut två av kollegorna till Arlanda då de ska flyga över till maken i Norge och hjälpa honom att packa ned vår monter. Mässan i Norge har varit asbra. Så bra att vi är lite oroliga för att smedjan inte kommer få fram allt smide som krävs. När man säljer till butiker, i den här tiden på året måste dessutom allt ut till butikerna senast i oktober inför julhandeln. Å andra sidan är det positiva problem. Det finns dom de inte går så bra för så jag ska vara tacksam.

Eftermiddagen ska jag tillbringa hos Jack-Jane.

Nu till dyr-ICA och köpa aceton.

Häpp!

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00