ANNONS

And the show goes on

/

Trots att maken var seg som en gnu igår … också … lyckades vi bli färdiga på rekordtid.

IMG_7392

KAN tänkas att det faktum att jag såg till att vi inte jobbade tillsammans, hade något med saken att göra. Kan tänkas.

IMG_7398
IMG_7399
IMG_7401

Gick över till den hall Carmen ska stå med sina Pons och hon kom precis när jag stod där och tittade. Hennes agent hade förberett montern och Carmen skulle komplettera med nyheter.

IMG_7402

Och snäll som hon är hade hon släpat med sig ett par svarta Pons till mig eftersom jag glömde att ta med mig flera skor och bara har med mig flipflops.

IMG_7407

Maken och jag satte oss på tåget in till Oslo och när jag tittar ned på min hand får jag en hjärtinfarkt. På riktigt. Min vigselring var puts väck.

IMG_7403

Jag går inte en meter utan den och fick råpanik. Den går inte att köpa i Sverige och i och för sig kan jag gärna ta mig en tripp till närmaste Tiffanays i Europa men vill nog helst ha min egen ring. Backade bandet i huvudet och mindes att jag somnat pang tjoff kvällen innan eftersom jag var dålig. Maken hade då tagit av mig mina smycken och lagt dom på tv-bänken. På morgonen hade jag sjukt bråttom då jag inte hade skrivit något blogginlägg och dessa långa med bilder tar ett par timmar att göra. Väl färdig var det bara järnet iväg till frukost och mässan.

Blev sjukt glad när vi öppnade hotelldörren och det första jag ser är min fina ring.

IMG_7406

Tack gode Gud för ärliga människor.

Hade ont i huvudet hela dagen som biverkning av att jag inte dricker Celcius. När jag sätter på mig ringen råkar jag titta på min medicinlåda. Då kommer jag ihåg att längst ned i högra hörnet lägger jag alltid ett gäng Alvedon.

IMG_7405

Så bra att jag haft ont i skallen hela dagen. I onödan. Idiot.

Gårdagskvällen tillbringade jag och maken med Carmen och hennes man. Det var första gången som de träffades och en vi-måste-upp-tidig-middag blev en sent-som-fan-middag. Sjukt trevligt.

IMG_7411

Klockan 09.00 öppnar mässan. Klockan 15.00 går mitt plan. OJ så tråkigt att jag måste åka hem. OJ så tråkigt att talibanen är på klassresa. OJ så tråkigt att jag kommer vara tokensam.

Men, innan dess ska jag skriva lite ordrar. Har dock aningen svårt för att förstå norska så det brukar bli lite hipp som happ på ordersedlarna … till makens stora irritation, hehe.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00