The fashion icon in the finhood

Knallgrön tröja och zebrarandiga brallor.

 Det är inte nån risk chans till ligga då va?

 1. Bintan skriver:

  Klart att du får ligga! Vad kan gå fel med dom brallorna 🙂

 2. Frk_M skriver:

  Alla är inte lika kräsna…

 3. Micaela skriver:

  Asså Mona. Förklara för mig hur jag bara ser inlägget på din fb-sida som är ifrån den 8/8. Bad 3 vänner som aldrig någonsin vart in på varken din blogg eller fb att kolla, 2 fick upp 8/8 och 1 det senaste inlägget från idag. Jag fattar ingenting! Jag missar hela tiden dina inlägg när dom inte dyker upp på fb :/

  1. Hmm, måste undersöka. Fler säger samma sak medan andra får dom..

   1. Emma skriver:

    Jag ser inte heller, så jag prenumererar nu på dem ?

 4. Det finns alltid chans att ligga, frågan är bara med vem. 😉
  Charlotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..