ANNONS

Huset som Gud glömde … eller snarare maken

/

Jag mår dåligt på riktigt när det är stökigt. Det kanske inte är viktigt för andra men för mig är det dessvärre det. Dock inte för maken. Just nu är jag en extra gnällig jefla kärring.

Under 4 dagars byggande av två montrar och 4 mässdagar har jag ingen ork och på ett dygn ser det ut som om en orkan dragit över huset. Då kan ni ju tänka er hur det ser ut den 8:e dagen.

IMG_7167
Det här upptäckte jag förvisso några dagar innan mässan men har inte haft ork att skrika om det. Maken och talibanens fotbollskläder. Jag får fan frossa när jag ser det. Gudskelov så är det inte i mitt badrum utan makens och besökares.

IMG_7162

Vänligen notera det öppna badrumsskåpet som ALDRIG stängs. Skitmycket morr! I bidén samlar talibanen handdukar. Använder en för varje dag hon går ut och hoppar på sin studsmatta. Torkar bort nattens dagg. Med dom dyraste handdukarna dessutom. Det ligger 7 stycken i den där högen och jag får krupp.

Satt i soffan igår och råkade slänga ett öga in i matsalen. Något under matsalsbordet störde mig. Var tvungen att resa på mig och gå dit och kolla.

IMG_7172

Se där ja. Talibanen har satt ihop ett gäng toarullar som leksak till Nisse … som han givetvis har massakrerat och som talibanen g i v e t v i s inte plockat upp.

På övervåningen är det inte mycket bättre. I mitt klädrum har en bomb briserat.

IMG_7165

Dessvärre är det undertecknad som är ansvarig så jag kan inte gnälla på någon annan.

Talibanen får just nu en make over av sitt rum varför det ser ut som fan överallt där uppe.

IMG_7163
IMG_7164

När jag går in i vårt sovrum blundar jag från tröskeln tills jag är framme vid sängen. Får knottror varje gång jag passerar makens, numera t v å klädstolar nämligen. Japp, han har snott min.

IMG_7339

Och när stolarna är fulla så finns det ju alltid bord i närheten…

IMG_7340
Och varför hänga skjortor på en galge när det går skitmycket fortare att slänga dom på klädstången!

IMG_7341
Men, ska jag vara ärlig är jag inte heeelt perfekt bara nästan... Jag har ett rum i källaren som är mitt dåliga samvete de luxe. Ett rum där 90% av prylarna är julgrejer. Julkulor som är sorterade i plastbackar … färgkoordinerade så klart. Fattas bara annat, hehe.

IMG_7169

Problemet är att sedan något år tillbaka har jag råkat trycka in en massa annat skit där. Utan att organisera. Den här oredan gnager i nacken flera gånger i veckan men för att trösta mig så brukar jag gå in i makens garage ibland. The horror room of the house.

IMG_7170
IMG_7171
Igår hyrde vi en lastbil och hämtade den ena av våra två montrar på mässan (den andra montern har DHL kört till Norge-mässan … dit vi åker imorgon.) Lite på skoj föreslog jag för maken att; why not ta en garage-vända till tippen innan vi lämnar tillbaka lastbilen?

I normala fall är maken alltid trött, eller ”måste till jobbet” så när han säger ”bra idé!” undrade jag om hans besök hos sin favoritfrissa här i finhooden i förra veckan innehöll något mer än bara hårklippning. S å lätt brukar han aldrig vara att få med på kroken. Herregud, han kan få börja klippa sig en gång i veckan om det resulterar i samma humör. Jag är inte den som är den.

Man kan säga att även om det knappt syntes att vi tagit något ur garaget så blev lastbilen halvfull.

IMG_7161
Well, det var min lediga söndag det. Hann inte med hälften av vad jag skulle göra men trippen till tippen gjorde hela min månad.

Idag måndag. Det ser ut som fan på kontoret, som det alltid gör under våra mässperioder, men vi hinner inte städa. Vi drar som sagt till Norge tidigt i morgon bitti. Vi ska mässa oss lite.

Hörrni, leverantören av ponchosarna har mailat och sagt att de skickas från fabriken denna vecka. Jag törs knappt skriva det eftersom vi aldrig jobbat med denna leverantör tidigare och jag vet inte om de står vid sitt ord.

Idag, eller absolut senast i morgon, kommer shitloads med PooPourri från USA. SOM vi har väntat. För att inte prata om hur länge ni har fått vänta. Era beställningar går iväg samma dag vi får in sprejerna. Och apropå sprejer; nu är det bara TanCan kvar som restar. De kommer in vecka 38. Fifan, snacka om dålig kundservice. Då har vi väntat i TIO jefla veckor. Sinnesjukt.

Nu till jobbet. Har ett gäng ordrar att packa..

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00