ANNONS

Halleluja – Formex är över och solen skiner på kärringen

/

I alla hundra år som vi ställt ut två gånger om året på Formex-mässan så har det varit tors-sön som gällt. För ett par mässor sedan ändrades det till ons-lör. Människan är ju ett vanedjur varför det här med söndag sitter i ryggraden. Fatta lyckan varje gång man åker till mässan på lördagen och inser att det är sista dagen och att man får en hel söndag alldeles gratis!

Med andra ord var jag väry happy igår morse när jag anlände.

IMG_7122

Visst är jag snygg i den här tröjan?! Ser ju fan ut som om jag är i toppform. Haha, s o m man kan trolla med kläder..

Gick förbi Marie på MimDesign och frågade om inte hon kunde göra en skylt åt mig när hon kommer hem till Skåne. En text som jag hittade inne hos Fanny Ek. Döm om min förvåning när jag kom till montern en stund senare och det här låg på en stol!

IMG_7124
Och här var skylten jag ville ha. Snacka om snabba Ville!

IMG_7124 2
Hehe, gissa om den ska få den finaste platsen i mitt klädrum!

Den här Formex har sugit. Vi har dock ökat försäljningen med 30% i vår andra monter, den med smidesprodukter, men den andra gick inte bra alls. Å andra sidan var jag inte ensam, 80% av alla klagade på taskig business och få besökare.

Har man lite besökare så har man tid att hitta på en massa skit. Maria, som har Reunion Home, tyckte att hennes senaste nyhet på marknaden sålde bättre om de stod inne hos oss.

IMG_7125
Jag var ute och surfade mellan montrarna och när jag kom tillbaka tog det som vanligt en timme innan jag ens såg vad dårfinken hade gjort.

IMG_7126
Det roliga var att det funkade och vi fick hänvisa flera kunder över till henne!

Sista dagen på mässan går alltid åt att gå runt och köpa/beställa varor. I vårt fall beställer vi mycket till våra webbshoppar men mitt fokus ligger givetvis på grejer jag kan köpa till mig själv, hehe! Köpte den här fina jackan i mockaskinn på Lo-Ika:

mavbild 2015-08-23 kl. 09.11.27

Inte min stil för fem öre men hej och hå så snygg den var på. Det roliga var att Pons-Carmen beställt en exakt likadan, i svart, utan att vi pratat om det innan.

När jag ändå var igång så beställde jag den här också (dock inte byxorna):

IMG_4638-480x600

Vi kan inte sälja kläder på hemsidan, eller ja, det är på gång men vi ska fixa lite saker först, och då tänker jag bara ta in sånt jag själv gillar. Mitt mission ska bli att blinga alla er tråk-kärringar som tror att ni inte gillar bling. Jag ska frälsa världen, haha!

Något jag däremot tänker tjuvstarta med är Fanny Ek IOAKU. Det var MÅNGA år sedan jag hittade något som sticker ut och inte är som allt det andra på marknaden. Snygga smycken till bra priser. Jag gillar det där att de flesta ska ha råd. Ska se om jag kan lotta ut lite grejer framöver också.

Jag började dock med att beställa det här till mig själv.

Stars gold

Det är det finaste smycket i hela kollektionen. Finns i många olika färger. Kommer ligga på 1499 kr.

Och dom här amuletterna är to die for. Jag beställde tre stycken men minns inte vilka färger, finns i tre längder. Jag valde 75 cm (499 kr).

the-zen-amulet-gold-winered-75

Jag skriver priserna eftersom min avsikt är att börja sälja dom och vill veta vad ni tycker. Jag vet att det är mycket pengar för många men det jag fastnade för här, förutom designen, är att man får väldigt hög kvalitet för förhållandevis lite pengar, om ni fattar. De ser, och borde vara, dyrare än de är. Men det är också det som är en del av Fannys och Nazanins affärsidé: att vackra smycken i hög kvalitet inte ska kosta en halv bil.

Sen fastnade jag för dessa ringar. Kunde inte välja så det blev ett par stycken. Finns enfärgade och flerfärgade. Kommer också att kosta 499 kr.

p-616-ioaku-ring-meteor-gold-pink-mix
De kommer i nästa vecka och SOM jag längtar! Ska komplettera med ett par sådana här sen (ca 299:-);

p-414-ioaku-the-star-ring-gold-smoke
Jag tänker ta in hela sortimentet, the more the merrier.

Well, det var årets bästa, BÄSTA, nyhet. Jag är helt såld och SÅ glad över att jag hittade dom. Sen gör det inte saken sämre att Nazanin och Fanny är otrooooligt trevliga. Jag samlar på bra och trevliga människor.

Dagen gick i snigelfart. Herregud som jag ville hem. Luften på mässan är asdålig och man känner sig konstant skitig.

Strax innan stängning kom Lena på Village Candle med ett par påsar ljus. Vi säljer ju dom och jag är dessutom ”doftambassadör” åt VC. Det innebär att jag får alla nyheter gratis för att ta hem och provelda. OJ vilket tråkigt jobb, hehe!

IMG_7137
En av nyheterna som är på ingång är doft”granar” för bilen:

ventclip_pln

Den ser jag verkligen fram emot.

Sen kom Maria på Reunion Home, min dåre till montergranne, och gav mig hennes nya parfymer som hon börjat sälja. I stora flaskor. Doftar så sjukt gott:

IMG_7156

Finns i femtioelva olika dofter och varje mässmorgon har jag sprutat på mig en ny doft. Oj så glad jag blev över att jag fick dessa! (Finns HÄR!)

Well, det tar 4 dagar att bygga monter men som vanligt 4 timmar att riva den.

IMG_7139

Jeflar som det går undan för alla!

Väl hemma så är det duschskrubb som gäller. Kolla här: jag sminkar mig inte, har ingen färgad foundation och det är så här ren man är i fejset efter en dag på mässan:

IMG_7141

Sjukt äckligt.

Man kan säga att man kunde ha betalat en miljon för att inte någonsin kliva upp ur sängen i morse.

IMG_7144

Fifan så trött jag var. Å andra sidan är det svårt att inte älska livet när man har en sån här goding intill:

IMG_7147

Nisse har varit lite ledsen dom här dagarna och nu viker han inte en tum från min sida.

Som vanligt när det är mässtider så förfaller hushållet. Helvitti så stökigt det är i huset. Plockchefen orkar inte har ju inte tid varför allt får vänta till mässan är över. Vilket är idag. Började denna söndag med en långpromenad med Nisse. Sjukt pigg. Not.

IMG_7152
Tröstade mig med att det fanns fler i finhooden som har en del att göra idag…

IMG_7154
Nu ska jag börja med att hämta dammsugaren. Nisse hoppade upp i på en fönsterbräda härom dagen, välte en lampa, en ljuslykta och en dyr blomkruka. Allt ramlade ned i tusen bitar i vår spiraltrappa ned till mitt pysselrum i källaren. Trappan är precis nedanför just det fönstret. Jag noterade röran i torsdags men stängde ögonen och tänkte ”söndag”.

IMG_7157

Sen ska jag ÄNTLIGEN få gå ut i trädgården och klippa gräset. Min yoga-stund.

Maken har fotbollsmatcher med sina småtjejer (talibanen har slutat spela fotboll då hon kommer satsa 100% på tävlingsdans i höst) och talibanen ligger i feber. Min mamma och hennes man är på väg över och måla-tapetsera talibanens rum. Hennes födelsedagspresent.

Det är mycket nu.

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00