Byter server

Sorry men just nu byter jag server varför jag har lovat att hålla fingrarna i styr tills dom är klara.

Under tiden kan ni ju passa på att njuta av mina gamla inlägg. Finns en hel del som kan få en sten att skratta. Om jag får säga det själv.

Häpp

 1. Mr Lee skriver:

  Den när du skulle tränga dig in i videobutiken på Östermalm och fastnade är med på min topplista. 🙂

 2. Sarah skriver:

  Minns att jag oxå letade efter Indien reportaget ) men kunde inte hitta det ) fanns då på din gamla bloggportal ) väntar på nästa blogginlägg

  1. Vet inte varför men man kan bara söka på dom via en dator, ej mobil och ej via iPad. Det finns en sökruta högst upp till höger, skriv ”Indien” där så kommer de upp. Alternativt scrolla ned bland kategorier och skriv ”Indien”. SJUKT rolig resa!

 3. Ja undersök det Mona! För det du skrev om Indien och annat, det är bara så sjukt trevligt. Minns det som det var igår. Det måste bara alla få läsa!
  På tal om Nadar, ja herregud, alltså… vad ska jag säga? En kille som man kan dregla över hur länge som helst. Både för hans utseende och för hans bilder, som jag också har kollat in. Jodå, jag är en gammal kärring, men jag har fortfarande glimten i ögat vad gäller dina inlägg här.
  Kör på Mona, vi bara älskar dig!

 4. Ellen skriver:

  Visst har du haft en lista med dina roligaste inlägg? Kan inte hitta nu. Under ”om mig” kommer man till ETT inlägg men jag vill ha indienresan bland annat! Googlar men kommer inte rätt. Hilfe danke!

  1. Jodå, om du längre ned i texten, klickar på ”Klicka här”, så hittar du dom!

   1. Malin skriver:

    Jag hittar också bara ett… ”60 saker om mig”.

    1. Fan, vart har dom tagit vägen?! Helt sjukt. Måste se till att fixa det på den nya sidan. Jag saknar även en hel månads inlägg, juni 2013, som Admina aldrig konverterade över från förra servern. Tyvärr…

 5. Jag minns ett inlägg om när du kom hemramlande mitt i natten och försökte vara tyst för att inte väcka familjen. Men du fick inte av dig stövlarna och tyckte att tvättmaskinen nog kunde fixa det! Det skrattade jag gott åt!!!

  1. Jaaaaaaaa den kommer jag också ihåg.
   Haha haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..