S O M jag har ett nytt frikort … även om jag skulle få betala för det, hehe

Annonserna som ni ser högst upp i bloggen säljs in av ett företag som heter Tailsweep. Jag har jobbat med dom i ett par år men pratat endast via mail. Min kontakt heter Alexandra och redan innan hon började där läste hon min blogg … varför jag har ett extra gott öga till henne, hehe.

För några månader sedan bjöd Tailsweep in några av de bloggare som de har hand om. På lunch och middag. För att lära känna varandra och för att de skulle prata framtid.

Kliver in. Presenteras för allt och alla. Ni vet: människa efter människa kliver fram och räcker ut handen. Rätt var det var tittar jag rakt in i ett par ögon to die for och utan att hjärnan hinner med så öppnar jag munnen och ut ramlar: OJ, vad snygg du är!”

Objektet i fråga är ungefär 30 år yngre än jag och det är sällan jag önskar mig tillbaka till min ungdom jag ljuger så bra men draåthelvitti som jag hade kunnat göra vad som helst för att fått vara 28 år i det ögonblicket. Jag hade inte tvekat EN sekund. Jag hade satt på honom både under, över och mitt emellan. Lätt. Hade nog kunnat betala för det till och med. Eller nä, på den tiden var jag tillräckligt good looking för att kunna välja och vraka, hehe.

Så får man inte säga när man är en tant på 50 år men tack gode Gud för yttrandefriheten.

Raringen ifråga blev aningen generad. Hur kul är det att en bedagad gammal hagga, som förvisso var snygg som satan i unga dar men vad fasen hjälper det nu  men, han hade humor och skrattade åt min kommentar. Hans arbetskamrater var snabba och talade om att han minsann inte hade någon tjej ”men är en jävel på att göra stans godaste falafel!” Nader kontrade snabbt med ”vad hjälper det, jag får ingen tjej ändå!”

Hur han ser ut? Håll i trosorna nu girlfriends:

Falafel-Nader

Alltså. Det ska MYCKET till för att få mig ur balans och jag stämplade nollor hela vägen därifrån. Inte så svårt att fatta varför va?! Säg hellooo till Tailsweeps försäljningschäääf:

Nader

Igår kväll hade vi lite mailkontakt och då kom jag på att jag skulle skriva ett inlägg om honom. Googlade därför hans namn för att få fram lite bilder och fick en chock som hette duga. Inte för bilderna ovan, som  i och för sig kan få en nunna att säga tack och hej till Gud, nä, det visade sig nämligen att han har en hund. Inget konstigt med det kanske.

Om det inte vore för det här:

EW2Q7652-copy-copy

Ser ni, det är ju för fasen en kopia av min Nisse!

IMG_5626

Sjuuukt lika.

Nader tycker att vi ska träffas med hundarna …skit också och jag är ju inte den som är den. Måste bara komma ihåg att jag är jättemycket gift.

Lordilord, det var länge sedan man blev stum ända ned i Söderköping but some days are happier than others!

 1. Ernie skriver:

  Alltså! Helt ärligt så vet jag inte vad det är som du ser hos honom!!!!
  Öronen ser ju lite konstigt vikta ut,skulderbladen verkar ju ganska biffiga men lite feta/slappa.
  Skägget verkar lite spretigt!
  Nä,Nisse är favoriten.
  Ernie ,hick!

 2. Haha! Tittar på bilden och tycker han är vrålsnygg. Kommer sen på att han är ju lik min sambo fast min är mörkare i hyn. Ska nog krama lite extra på sambon ikväll ❤️❤️

 3. B-M skriver:

  Hahaha, stämpla nollor var ett nytt uttryck för mig med! Sjukt kul!!

 4. Jonna skriver:

  Detta är första gången jag kommenterar och då har jag läst din blogg sedan typ.. 2010.

  Jag vet, det är på tiden.

  Nader!
  Ditt leende fick mig att hoppa upp ur sängen denna morgon. Du verkar vara en ur-gullig kille. Jag tänker att om Mona tycker du är trevlig så tycker jag nog med det, annars slutar jag läsa hennes blogg – pronto. (Förlåt Mona!)
  Ville mest säga, sluta inte göra dina falafels, en dag kommer någon tjej falla för både dig & falafeln 🙂

  /26åringen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..