Tack och strul på sidan

Jag är helt överväldigad av era fina kommentarer. Var helt oförberedd på gensvaret, eller ja, jag väntade mig ingenting alls så jag blev aningen förvånad. Tack alla ni, från hjärtat!

Hörrni, som många av er har märkt så har jag stora problem ned bloggen. Den är superseg. Dessvärre kommer det vara så ett tag till men ha tålamod, det kommer lösa sig!

 1. Mona. Jag är en lillgammal tjugoåring som hittade din blogg via min mor för några år sedan. Jag är en såkallad passiv läsare, men en trogen en. När jag läste detta inlägg kunde jag inte hålla mig för att kommentera. Du har fått mig att både skratta högt och gråta tungt under åren. Det känns som du är min mycket äldre kompis, att jag lär av dig och att man glädjs och sörjer med dig när det tråkiga har hänt i ditt liv. När du får ta så mycket skit för så fjuttiga inlägg gör mig så irriterad och ledsen. Att folk inte förstår eller accepterar varför du lägger upp en reklaminlägg då och då är så tråkigt… Det är väl bara att scrolla vidare i bloggen. Tycker jag. Anyways, ville bara lämna ett avtryck från en ung, men trogen läsare. Jag älskar din blogg och läser den varje dag! Och jag tycker du är rolig. Skitrolig. Kram.

 2. Hej, jag brukar inte kommentera ofta men jag måste bara säga att din blogg besöker jag flera gånger om dagen :). Har följt den alla år och hoppas du fortsätter skriva. Det händer saker i livet som gör att man gör lite omvärderingar av saker de som inte förstår det orkar man inte bry sig om. Jag vet av egen erfarenet. Kram Carina

 3. Cari skriver:

  Tack för att du finns och för att du bloggar.

 4. anna skriver:

  Jag gillar din blogg. Jag gillar sättet du skriver och att din blogg känns mänsklig.
  Jag gillar att du gör lite reklam ibland för om du inte gjort det hade jag inte haft två toksnygga tunikor i från Plan Vanilla. Jag hade inte haft bajssprejer till årets julklappsspel
  Tycker att det är mycket tråkigt att det har hänt saker i ditt liv som fått dig att må så dåligt. Tyvärr kan vi ju inte gardera oss från sådant och få vet hur vi skulle må när livet tvärsvänger eller något fruktansvärt inträffar.
  Jag hoppas verkligen att du kommer att känna dig gladare och att du mår bättre snart men att blivit samma som innan tror jag blir svårt.
  Efter en katastrof så förändras man. Det är oundvikligt men det finns ingenting som säger att det som kommer efter inte kan bli bättre än det som var innan.
  Kram

  1. anna skriver:

   Plain Vanilla. Jäkla autokorrekt

 5. Jag skickar en stor kram och ett fång med liljor till dig fina Mona!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..