Favorit i repris

Med jämna mellan kör jag fot- och ansiktsmasker och jag har tidigare jobbat med Maybeauty, vilket ni vet. Nu kör jag en officiell vända till där ni har möjlighet att köpa ett paket till nästan halva priset! Det regnar ju ändå hela dagarna i ända så då kan man lika gärna använda tiden till något vettigt!

När jag kör fötter och fejs samtidigt börjar jag alltid med fotbad.

IMG_5650

IMG_5651

Sen sticker jag i fötterna i varsin fotpåse.

IMG_5652

För att de ska sitta så bra som möjligt tar jag på mig ett par sexiga strumpor.

IMG_5653

Sen hasar jag ut till badrummet och tvättar rent ansiktet.

IMG_5955

Plockar fram ansiktsmasken.

IMG_5953

Penslar på.

IMG_5956

Sen tittar jag ned på hunden, som på allvar blir skiträdd och undrar vad det är för monster som stirrar på honom.

IMG_5957

Efter 120 minuter tar jag av mig fotmasken, tvättar rent med varmt vatten och när några dagar har passerat börjar fötterna fjälla och all överflödig skit hud lossnar. Fötterna blir sen supermjuka.

IMG_5951

Ansiktsmasken drar jag loss. Har man för mycket klet på muschen så försvinner all hårväxt där. Är man lite pipig av sig så kan det göra aningen ont att dra loss masken.

IMG_5959
IMG_5960
IMG_5962
IMG_5963
IMG_5965

Jag avslutar med att skölja ansiktet i varmt vatten och ta bort eventuella rester.

IMG_5966

Sen har man ett ansikte som är soprent från skit och sjukt mjukt. Jag kör det här en gång i månaden.

IMG_5967

Nu erbjuder Maybeauty 40% rabatt till alla mina läsare. Jag vet ju att det är många av er som använt det här flera gånger.

Ordinarie pris är 498 kr men du får båda produkterna för endast 279 kr , (du sparar 219 pickadoller!)

MEN, för att få rabatten m å s t e ni använda koden:

Monasommar

HÄR beställer du!

 1. S skriver:

  Du är stark, svag, klok, knäpp, rolig, upprörande, trlg och klipsk om vartannat. Som de flesta, med andra ord, vilket jag tror är en anledning till att bloggen känns mänsklig (om än ytlig emellanåt 😛 ). Fortsätt som du gör, men skit i halsen. Om alla visste allt om er så hade du haft en hyllande änglakör i kommentarfältet, för shit vilket jobb ni/ du gjort. Kram!

 2. Linn skriver:

  Satan i gatan vilka bittra typer de finns, du e alltid kul oavsett vad de e för inlägg hallå! Bara dina bilder i detta inlägg är ju priceless!!!! Du är bäst Mona!
  Come on liksom!! Reklam e ju asbra, fatta alla tips och erbjudanden man får!!

 3. Lotta skriver:

  Hmmm…… förstår mig inte på allt detta ”tyckande”!
  Du har en helt fantastisk blogg Mona! Det är roligt, underhållande, andra gånger lite mer djuplodande och ibland tips och såklart reklam! Men framförallt så bjuder du verkligen på dig själv och ditt liv och har gett mig en hel del goa fniss. Och allt detta får jag helt gratis!!!! Fantastiskt tycker jag! Jag betalar glatt ( nåja…) dyra tidningar, tittar på tv ( inte heller gratis) och överallt är det reklam…… som jag fått betala för att ta del av!
  Livet är upp ibland och tyvärr en hel del ner också! Självklart måste väl det ge avtryck på ens skrivande och det man delar med sig av, annars är det ju liksom inte du!?
  Så fortsätt göra det du gör, för du gör det förbaskat bra tycker jag!
  Heja dig! 🙂

 4. Hej! Älskar fotmasken och att all gammal hud ramlar av alt. går att dra av i långa sjok, härligt 🙂 Men vill berätta om vad som hände förra sommaren när jag använde den: när ”nya” huden ovanpå fötterna utsattes för sol blev jag ordentligt bränd 🙁 (kanske inte så stor risk denna sommar…) Så nu kör jag masken i god tid inför sommaren och sen i slutet av densamma, slutet av aug nånstans 🙂

 5. Jag tycker att MayB är ett klassiskt exempel på hur man arbetar med att få ut sin reklam nuförtiden. Erbjudandet finns över hela nätet, och det verkar rimligt att företaget satt ett pris på produkten, och sen ökat med ca 30 % till för att således kunna erbjuda den ”fantastiska rabatten”. Kan inte reglerna angående konkurrensfördelar, men det verkar stämma med hur de gör reklam. Blev dock inte så glad när via en blogg testade ett paket och sedan upptäckte att jag aktivt måste avsäga mig framtida paket. Det kunde jag inte (då) se om det framgick.

  Nåväl, även min lilla blogg har fått erbjudande om att ge läsarna rabatt, så de täcker alla nivåer. Och det som syns på sociala medier, det syns! På gott och ont, men har mest läst gott om just detta företag då alla är så positiva- vilket mkt väl kan vara av ekonomiska skäl för en del, och på grund av varan själv för andra. Själv tycker jag att det är roligt att prova, men i min ålder behövs mer än nån slags ”monsterkur” nån gång då och då för att hålla hyn i schack. Vad jag ändå vill säga är väl att man gör som man vill, men att MayBeauty inte går back på detta erbjudande känns glasklart eftersom de antagligen får ut exakt vad de beräknat. Det kan vara bra att minnas det när man läser deras annonser i bloggarna…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..