ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Den som spar hon har…

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Tänk att det krävdes ett hundskrälle för att man skulle få premiäranvända nya regnrocken ….

IMG_5805
IMG_5814
IMG_5819

…. som jag köpte för flera år sedan! När jag får lite stålingar över ska jag köpa en röd och en svart också. Sjukt snygg, eller hur?

Jag får en hel del mail om regnjackan. Köpte den på en mässa för många år sedan. Märket heter Ösregn. Den utställare/butik jag köpte den av har dock gått i konkurs. Kolla Ösregns hemsida efter återförsäljare!

Den som spar hon har…

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.