Snok-Stina goes Tur-Stina

När jag var hemma hos Carmen i förrgår såg jag två små jättesöta keramikaskar i hennes kök. Den ena hade maken haft sönder, men den var lika fin ändå.

6a0111688f7c55970c011279043d1628a4-600wi

Yttepyttesmå, 7 cm breda och 4 cm höga. Hon förvarar vitaminer i dom och de var verkligen to die for.

 

Jag frågade var hon köpt dom men hon hade vunnit dom i ett konstlotteri. ”Typiskt” tänkte jag.

 

Men, jag kunde inte släppa dom så senare på kvällen messade jag henne och frågade om hon hade nååågon som helst aning om var de kunde komma ifrån.

 

Ibland har man tur som en tok. Det satt en etikett under. En webbadress. Det visade sig vara en etablerad konstnär och jag mailade henne eftersom jag inte kunde hitta dessa på hemsidan.

 

I mitt vardagliga jobb har jag en del med konsthantverkare och konstnärer att göra och vet av erfarenhet att sociala medier inte är deras starkaste gren. De är oftast bara bra på just det de brinner för; konst. Det här med mail och hemsidor är tämligen sekundärt. Tänkte att jag kunde vara glad om jag fick svar före jul.

 

Döm om min förvåning när jag vaknade i morse och hade ett svar. Hon kunde självklart göra några till mig också, om jag bara kunde vänta till oktober-november eftersom hon har ett par utställningar i Stockholm och Tokyo.

 

Det här är jag i ett nötskal: när jag hittar något jag tycker om kan jag leta livet ur mig tills jag får tag på det.

 

Älska Google.

 

Idag fredag. Tänker inte åka till kontoret. Sitter hemma i soffan och jobbar. Vi har fått shitloads med nya beslag som vi kommer introducera för inköparna på Formex-mässan nu i augusti. Måste därför göra ett nyhetsbrev till våra återförsäljare.

 1. Alex skriver:

  Naae du Mona,dessa skulle du inte ha visat,nu kommer inte jag heller kunna slappa dem…!
  Maste ochsa ha de!
  Lat oss veta om man kan bestalla dem!

 2. Anette skriver:

  Jättefina! Vill absolut köpa dom!

 3. Jättesöta askar, men du kanske ska tipsa din väninna om att vitaminer inte är det mest lämpliga att förvara i dem. Just vitaminer bör förvaras torrt, mörkt och luftätt för att de inte ska förstöras eller försvinna innan man hinner stoppa dem i munnen. För övrigt är jag likadan, ser jag något jag gillar och det dessutom är svårt att få tag på så vill jag ha det ännu mer. 😉
  Charlotta

 4. Loppan skriver:

  Vitaminer skall förvaras i burk med väl förslutet lock för att behålla sin kvalité och helst i kylskåp!

  1. Ähum, jag antog att det är vitaminer …. typ. =)

   1. Loppan skriver:

    Helt ärligt… Det här ubersamladet på krims krams och nu menar jag inte dessa för de verkar ju ändå ha ett visst samlar värde men allt annat får du inte dåligt samvete och tänker på miljön? Ej illa menat. Hade jag varit din make hade jag gett dog veckopeng 🙂

    1. Nä, jag får aldrig dåligt samvete. Det finns så många andra sätt man kan bidra till att värna om miljön på. Vilket jag försöker göra.=)

 5. Eva skriver:

  Helt underbara, väckte mitt köpbegär och då är jag världens sämsta shoppare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..