Älskar när det kommer nya varor

Igår fick vi hem nya produkter som vi ska presentera på Formex-mässan i augusti. (För er som inte hängt här: vi är grossister inom heminredning (Hemslöjdsprodukter AB) och mässan är för inköpare.)

Jag har blivit toksåld på mässing och hade glömt att 90% av det vi beställt från fabriken var just mässing. 

IMG_5771
IMG_5773
IMG_5772
IMG_5775

Herregud, jag ska byta ut varenda pryl här hemma. Det där maffiga lejonet ska pryda min ytterdörr. Lätt. Sjukt snygga beslag! Efter mässan ser vi vilka grejer som sålt bäst och kommer ta in dom. För er läsare kommer de att finnas på vår hemsida för privatpersoner: www.designforhome.se Jag berättar när de är upplagda..

Nu göra broschyr till återförsäljarna!

 1. S skriver:

  Alltså… Var det 150 år du fyllde? Sån där dörrklapp är det väl ingen levande som önskar sig?!

   1. S skriver:

    Nu hör jag inte vad tant säger.

 2. EA skriver:

  Är överlycklig att någon i år på Loppis ville ha vårat lejonhuvud som var det första jag montera ner från vårt första hus 1981! Vi lyckades få 20 kr och 10 för fiskarna! Så inte hade du behövt beställa hem allt det där utan bara hojtat till om lejonhuvudet och fått det gratis som tack för din blogg, hahaa!!! Kram

 3. Marie skriver:

  Mona kan du inte fixa en flik som länkar direkt till http://www.designforhome.se?
  Eftersom jag har teflonminne så får jag leta i bloggen varje gång jag ska beställa något.

  1. Ja, jag ska göra det. Ska göra om en del saker inom kort!

 4. Enna skriver:

  Det är roligt när du berättar om nya produkter som ni tar hem. Vissa saker hade man inte fått nys om annars, som bajssprayerna tex som är hur roliga som helst.

 5. Annika skriver:

  Ska bli riktigt kul att få åka till Formex i år, och vågar jag så ska jag hälsa om jag ser dig! 🙂

  1. Kommer du inte fram så får du stryk! Jag står mest i vår ena monter i A-hallen. 19:13 tror jag det är…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..