Somliga dagar är roligare än andra

Igår jobbade jag bara ett par timmar men började med att åka till dyr-ICA och hämta ut ett paket. Jag är barnsligt förtjust i presenter och så himla tacksam varje gång en bloggläsare skickar ett paket till mig.

En av mina många laster är armband. Har shitloads. Älskar att byta varje dag. Önskar att jag vore tillräckligt begåvad för i så fall hade jag ritat mig en egen serie.

IMG_5718

Öppnade askarna och körde nästan av vägen. Kolla vad fina!

IMG_5719

Jag googlade lite på namnet och noterar att dessa är handgjorda och från Belgrad. Säljs i en butik här i Stockholm/Huddinge: Rum nr 9. (Maila petra@morina.se om ni är intresserade, det finns ingen webbshop ännu men den 1/9 öppnar hon en och den kommer heta Mysigthem.se)

Dom är helt underbara.

IMG_5729

Hur som. Upp på jobbet och packa lite ordrar. Härligt med dunjacka den 22 juli. Morr!

IMG_5722

Var även tvungen att få iväg poncho-ordern till cashmere-fabriken. Leveransen kommer om ca 30 dagar! SÅ himla roligt att ni är m å n g a som har beställt, tack! Jag visste att ni skulle köpa men inte att de skulle gå åt så fort. Målet var att få dom slutsålda senast den 31 oktober. (HÄR för er som har glömt … begränsad upplaga … läs dock inlägget om dom först: HÄR.)

Vid lunch åkte jag hem till Carmen. Hon som säljer Pons-sandaler ni vet. Nisse behövde få leka av sig med hennes mops Charlie. De är lika gamla och har kul ihop. Helst ovanpå Carmens pool.

IMG_5732

IMG_5733

Vi satte oss för att äta en god lunch och givetvis ringde det. När man är småföretagare så finns det inget som heter ”Gått på lunch, ring ett annat år..”. Nä, det är bara att svara.

IMG_5739

Just det ja, Carmen söker säljare, gärna till södra Sverige och någon som är van. Någon som redan idag säljer annat och har ett nät av livsstilsbutiker och andra, där världens skönaste sandaler platsar. Icke att förväxlas med kopior (som säljs till samma pris, och till och med dyrare). Näpp, det ska stå ”Pons” på dom. Det är originalet. Handgjorda från Menorca i Spanien. Gå in på hennes hemsida och kolla runt lite om du är intresserad. Där finns även hennes kontaktinfo.

41463-7164ff93a98a4f8da94210df7792b476

Vi pratar alltid business när vi ses och det är lika kul varje gång.

IMG_5740

Härom dagen lade jag ut talibanens superfina svensktillverkade ullmatta på Blocket och jag var därför tvungen att dra hem tidigt för att träffa en som ville köpa den.

Knallrosa och knall-lila. Taskigt foto, men den är superfin. Och tjock som sjutton.

IMG_5595

Köparen var en jättrerolig kvinna i min ålder. Väldigt disträ och mycket riktigt, hon var konstnär. Jag frågade om hon kunde livnära sig på det men det kunde hon inte och jag fick gissa vad hon jobbade med. Eller rättare sagt; ”förresten, det kommer du inte kunna göra …. jag jobbar som präst!”

Hon skulle ha mattan på sitt landställe men bor i Bromma. Eftersom mattan var tung som attan erbjöd jag mig att skjutsa hem henne. I bilen frågade jag om hon var en sån där vanlig och tråkig präst. ”Nä, jag är rolig. Och bra.”

Ä l s k a människor med bra självförtroende!

När jag kom hem igen möttes jag av det här:

IMG_5742

SJUKT kul! En jättefin tavla, som jag tänker spara. Träffade ju chääääfen på Glossybox för någon månad sedan, Victoria och vi klickade direkt. Träffade även marknadschefen, Jess, lika trevlig hon. De måste ha gillat mig också eftersom jag nu fick ett bud med juli månads box! I normala fall kommer den ju med posten.

IMG_5743

Yummie yummie!

IMG_5745

IMG_5746

Kvällen avslutades med att maken bjöd mig på middag. Nere vid vattnet på en av våra restauranger här i finhooden.

IMG_5761

Ålstensbryggan. Sjukt god mat men jeflar så dålig service det var igår. Tror de har ny personal. När vi suttit till bords i 25 minuter reste jag på mig och gick fram till en av personalen och frågade om vi möjligen kunde få en meny. Vilket jag fick i handen och gick tillbaka. Trodde i min enfald att servitrisen skulle komma efter en stund men 20 minuter senare fick jag säga till. Trevligt så klart, det är jag alltid.

När maten väl kom in bad vi om notan på en gång, för att vara säkra att komma därifrån före midnatt. Jag har alltid stor förståelse om det är mycket att göra, nu var det i och för sig inte fullsatt, men jag tänkte att det kanske var ny personal. Dock gör det ingenting om man får ett ”ursäkta att ni har fått vänta så länge”. Hur som, maten där är som sagt hur god som helst, varför vi kommer fortsätta att gå dit.

Den sedvanliga kvällsrundan med Nisse och som vanligt är jag Finhoodens sexigaste böna när jag är ute med honom..

IMG_5764

 

Lång dunjacka, tisha, pyjamasbyxor och Uggs.

Idag torsdag. Förutom att jobba ska jag ringa runt till en del hudvårdssalonger och se om det finns någon tid för fötter- och fejsfix.

 1. eva skriver:

  åhh jag skulle också vilja ha en liten present. jag har haft det skittufft ett tag

  1. Åh, jag får så himla fina grejer jämt. Sjukt tacksam och ödmjuk för det.=)

 2. Petra skriver:

  Hej Snygging !
  Ska ta personalen i örat 🙂

  Kramar / P.

  1. Nejdå, det gjorde säkert sitt bästa. När man väl får in maten så glömmer man sånt där..=) Puss på dig!

   1. Petra skriver:

    🙂 Puss,Puss

 3. Jag har gått till Drömhud i Sundbyberg till en tjej som heter Alexandra, hon är jätteduktig och fixar det mesta fötter, hud, och vaxning 🙂

  // Susanne

 4. Åse skriver:

  Ett sånt armband köpte jag precis genom min kompis, mitt går i orange och är sjukt snyggt.

  1. Åh, finns det i orange också? Jag älskar orange!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..