ANNONS

Ni som vill veta om min armoperation

/

Fick en fråga om min armoperation. Hur ärren ser ut och om det var värt det. HÄR kan ni läsa om det och se ”före”-bilden.

Jag gjorde alltså en gastric by pass-operation, gick ned 43 kilo och fick ett sjukt gäddhäng, som ställde till det när det kom till kläder. Det stramade och klämde. Jag bestämde mig därför för att operera dom. Betalade givetvis själv.

Mitt mål var inte att få perfekt snygga armar. Eller nu ljuger jag. Det v a r mitt mål, men eftersom min kirurg, som är världsbäst men också sjukt ärlig, har sina egna idéer när det kommer till plastikoperationer.

Så här lät det med el doctore Michael Olenius (Proforma-kliniken):

”Kan du göra dom så här smala?” och så tog jag handen och höll in så mycket jag tyckte det skulle vara.

”Näe”. 

”Vadå ”näe”?”

”Nä, jag gör dom så att de passar din kropp. Det betyder att du fortfarande kommer ha lite häng men det får du fixa själv!”

”Du är dum!”

”Må så vara men du skulle se konstig ut med pinnsmala armar!”

Och som vanligt blev det som herrn sa.

Nackdelen med min hud är att den är dålig på att läka. Eller rättare sagt; jag får alltid väldigt fula ärr. Det här tog jag nu, för två minuter sen och det är 3 år sedan jag gjorde operationen:

IMG_4031
IMG_4032

Den här operation är lite trixig att göra, för den som opererar alltså, men jag är otroligtt nöjd. Trots att han inte gjorde dom så smala som jag ville och trots att ärren ser för jävliga ut. Ärr har ALDRIG något med läkaren att göra utan beror helt på din läkförmåga. Mina armar är fortfarande dallriga, men lagom och för mig är inte det det viktigaste. Nä, att kunna sätta på mig kläder utan att vika in den lösa huden är värt varenda öre.

Så ni som kan och vill: go for it!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00