ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Är det den här raringen ni har saknat?!

Kenneth

And so have I! Dock vill 24-åringen inte att han figurerar så mycket i bloggen … av olika anledningar, vilket jag måste respektera.

IMG_2928

Jag har inlett operation övertalning så vi får väl se om hon ändrar sig

Är det den här raringen ni har saknat?!

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights