Är det den här raringen ni har saknat?!

And so have I! Dock vill 24-åringen inte att han figurerar så mycket i bloggen … av olika anledningar, vilket jag måste respektera.

 

IMG_2928

 

Jag har inlett operation övertalning så vi får väl se om hon ändrar sig

 1. Lena C skriver:

  Vet inte om detta är rätt ställe… Vill ändå tacka dig för snabb leverans … Beställde i söndags och fick meddelandet att att vi har en hög orderingång osv… Paketet kom tisdag… DET KALLAR JAG SNABB LEVERANS!!! Tack!!!.

  1. Varsågod, har vi allt i lager skickar vi samma dag. Nu har jag några läsare som kommit rejält i kläm, men jag ska kompensera dom.

 2. Eva skriver:

  Mona har ju humor vet ni väl. Massor dessutom. Hon driver med oss. Inte sjutton kan man sätta restriktioner på hur mycket en hund ska figurera i en blogg förstår ni väl;) Tror inte direkt Kennet har sagt ifrån…….

  1. Anni skriver:

   Nä det har hon inte påstått heller. Hundens ägare har sagt ifrån.

 3. Cia skriver:

  Äntligen!!! Sötnosen har varit saknad!!!

 4. Öppet brev till 24-åringen:

  Kära 24-åring.
  For oss käringar som närmar sig 50 bjuder inte livet på så mycket roligt längre. Gubben sitter i soffan och glor på TV, våra dubbelhakor antar Barbapappa-form (Barbapappa var ett trevligt barnprogram när vi var små, förstår du!), lederna knakar och knölar sig, inget göka på lördagskvällarna längre, och musiken som spelas på radion är numera helt obegriplig. I vår misär försöker vi pigga upp oss själva med diverse skojigheter såsom bilder på söta kattungar, extrakluriga korsord eller en lite likör på fredagen.

  Betänk nu, kära 24-åring, vilken glädje denne allas vår Kenneth bereder oss med sin närvaro här i Monas blogg. Att ens komma på tanken att starta en så fantastisk glädjespridning för oss tanter för att nu ta BORT den är i det närmaste att orsaka åldringspsykos och epidemier av hjärtinfarkter. Nej du, 24-åringen, när du kommer upp i VÅR ålder, då kommer du att förstå. Men tills dess, så håller du oss vid liv genom att låta Kenneth få förgylla vår dag.
  Hälsningar
  Glåmig käring

  1. Tove skriver:

   Ha ha ha. Kram på dig!

  1. Haha! Vilket underbart ”brev” 🙂
   Och det är inte bara ”kärringar” utan även tanter på 30 år som saknar honom ..som inte heller varken ligger, dricker likör eller förstår sig på musiken 😉
   Men tack, för skrattet du bjöd på ikväll!! 🙂

 5. Elin skriver:

  Han är så söt! Tack för bilden. Respekterar att 24-åringen inte vill visa honom så mkt, vi har ju Nisse 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..