ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man är särdeles obegåvad

Guatemala 2015/Optiker Utan Gränser/Synoptik

Inför resan till Guatemala sas det att det skulle vara många Maya-indianer dit vi skulle. Efter vår tredje arbetsdag undrade jag var dom var. 

“Meh, det är ju dom vi hjälper! I vissa byar finns det fler och andra färre.”

Jag har uppenbarligen tittat på för många westernfilmer för i min ointelligenta hjärna var jag säker på att indianer hade fjädrar på huvudet.  

Well, jag erkänner ju i alla fall att jag är ett pucko. 

När man är särdeles obegåvad

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.