Ulltvål?

Jag börjar fasen undra om jag har blivit kärring på riktigt. Lisa ni vet, som gör de där fina ullänglarna jag hittade på mässan härom dagen?

Var förbi henne igår och pratade lite mer. Då fick jag syn på några ovala tovade bollar. Lisa berättade att det var tvålar som hon gör. Eller, hon tovar ullen och bäddar in en tvål i den. Sen kan man ha den som skrubb, eller som vanlig tvål. I takt med att tvålen krymper, så krymper även den tovade ullen.

Hon gör två varianter. En med vanlig Nivea-tvål, som löddrar utav helvitti. Så där najs ni vet. Sen gör hon en med en ekologisk tvål. Den löddrar då inte lika mycket, men är som sagt ekologisk.

IMG_7142

Båda tvålarna räcker länge. Har för mig att de kostar 99 kr respektive 119. Dyrt kan tyckas men jag är särskilt intresserad av den ekologiska tvålen och är den dryg blir priset mindre viktigt.

Är det något jag borde sälja?

  1. Lotta skriver:

    Men hör ni! Äckligt, vadå? Det är väl inte äckligt. Tvålen sköljs ju varje gång den används. Och skrubb på samma gång. Vem har sagt att den ska användas i duschen? Handtvål till händerna! Jag använder dessa, gör själv, och bara älskar dem. Mina händer är lena som en barntumpa tack vare skrubben på köpet.

  2. Jag är så nöjd med tvålen med tovat ullfordral. Ekologisk tvål. Jag ska köpa några till jul. Så skönt på huden. Jag lämnar den inte framme när jag använt den. Personlig tvål tycker jag. Bästa Lisa vilken uppfinning.

  3. Var i en blomsteraffär igår när dessa tvålar låg vid kassan… Var ju tvungen att känna på dem och nej… Det hade kännts som om man tvättade sig med Hans Scheicke…..

  4. Carola skriver:

    Ja inte vet jag men jag skulle nog köpa och pröva. Jag har haft tygblöjor till alla tre barnen och använt ullbyxor utanpå som jag tvättat med olivtvål. Det fungerade jättebra. Så jag tror att detta också fungerar. Ull är ett fantastiskt material.
    Men det är ju jag det som är född och uppvuxen på landet med får bl a. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..