ANNONS

Mässa, mässa, mässa

/

Fifan, det går runt i skallen nu. Vi är ju vana att stå på Formex, mässa för inköpare. Man kan säga att det är aningen stor skillnad på besökarantalet. Formex är rena öken jämfört med Nordiska Trädgårdar. Helvitti så många människor. Och SÅ många bloggläsare, sjukt kul. Älskar speciellt när en ”garderobare” kommer fram. De som aldrig säger ett pip här inne.

Härom dagen var bloggläsare Lena förbi. Hon är allt annat än en garderobare. Snygg som fan är hon också.

IMG_7094

Lena vet ju att jag är en riktig blingskata så hon hade en present med sig till mig.

IMG_6995

Ett blingband som jag har mitt utställarkort hängades i. Jösses så glad jag blev.  Oj så många komplimanger jag fick för den igår.

IMG_6999

Nu måste jag hittade en likadan i guld så att jag kan alternera.

Drog från mässan lite tidigare igår eftersom talibanen hade dansträning på Kindahls.

IMG_7048

Min utsikt 5 dagar i veckan..

IMG_7049

Älskar värmen som finns på den här dansskolan. Malin, som äger den, vänder ut och in på sig själv för att alla elever och föräldrar ska trivas. Hon och hennes lika trevliga syrra, Mia, gick isär för ett år sedan. Jag hängde på syrran, som flyttade till lokaler närmar oss hemma. Dessvärre passade inte talibanen in där, så jag flyttade tillbaka henne till Kindahls i Vällingby. (Förklarar då jag fått en del frågor på mailen..)

Järnet hem efteråt för att dumpa henne. Sen träna, mer om det senare. Åkte  vidare ut till Jack-Jane. Vi säljer hennes supertunna dunkappor på mässan till vrakpris och de håller på att ta slut. Vi åkte ut till hennes lager och fyllde bilen.

IMG_7089

Efter det åkte vi hem till Jane och åt en väry sen mack-middag. Sjukt gott.

IMG_7081

Jane är agent för bl a Ilse Jacobsen och har sin så kallade införsäljningsperiod just nu. Så in i baljan mycket att göra. Vi höll på att somna vid köksbordet båda två.

Jag är för övrigt helt slut nu. Går på övertid. I nästa vecka åker jag till Guatemala med Synoptik. Äntligen. Först ska jag bara överleva den här mässan.

Vi säljer tuppar och tjocka tanter i parti och minut. Och jackor. Jag hinner inte andas. Idag är det lördag och det förväntas bli den absolut jobbigaste dagen. ”Så mycket folk att de inte ens orkar handla”, var det någon som sa. Vi kommer vara tre stycken som jobbar och man får väl vara glad om man hinner på toa. Får väl köra toabesök och lunch kombinerat.

IMG_7050

Igår var jag som sagt och tränade. Fifan säger jag bara. More about that later.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00