ANNONS

En liten torsdagstävling, kan det vara något?

/

När jag gick omkring smet iväg från montern på Formex-mässan i januari såg jag sjukt snygga lakan i en monter. Jag använder bara ett och samma märke och har så gjort i 14 år, men jag fastnade för mönstret på dom här. Kanske inte just kuddmönstret, men lite andra som de hade i montern.

IMG_3657

Företaget som säljer dom råkar vara samma företag som vi köper våra überfina elefanter, danska RikkiTikki.

IMG_3658

Elisabeth, som är Sverige-agenten för dom, visade mig vad de hade för varianter och jag blev tokkär.

IMG_3660

Beställde den här gula uppsättningen till talibanen.

IMG_3659

Och så beställde jag en uppsättningen med trollsländor till oss.

485175_LR1000_A

Visst är det lätt att tro att måtten på lakan och örngott är desamma i Norden? Icke sa nicke. Det finns flera olika, men jag beställde det som är närmast våra storlekar. Dock har dom en sak i Danmark som är heeelt överlägset: de har dragkedja på både örngottet och påslakan.Hur smart som helst. Och den är insydd så att det inte skaver.

Härom veckan kom dom.

IMG_5658

När jag gjorde beställningen passade jag på att fråga om jag kunde få tävla ut två uppsättningar till er, och det fick jag. Observera att det är ett örngott och ett påslakan. Inget underlakan. Inte så dansk tradition att ha det.

Jag tävlar ut två stycken. Till två vinnare. Samma mönster, påfåglar. För att jag hade svårt att bestämma mig.

image3

Sugen?

Well, i så fall vill jag veta hur många barn jag har. Inklusive ålder och kön. På fredag är tävlingen slut.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Svar på tävlingsfrågan’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00