Saker som får mig väry nyfiken 

5 personer och en polis.  

 Kollar dom vad som finns i bakluckan? Gör konstapeln trolleritricks? Ska dom ha picknick?

JAG VILL VETA!

Mvh

Hon som har pisstråkigt i värsta bilköerna

 1. De säljer hembakta doughnuts eftersom de måste bidra för att polisens budget ska gå ihop

  1. Den jag tror minst på men måste erkänna att den är den roligaste teorin 🙂

  1. Eva skriver:

   Haha, där har vi det!!!

 2. ia skriver:

  Gud jag som drömmer om en Läckbergsroman här o när o nu o då. Allt helst på samma gång, fan nu ser jag redan starten… Mona kommer in från höger, fitterbittan svingar en rak höger, givetjävlavis, tjong o nåhä nu doooog jag. Tack för alla skratt1 LOVE YOU1

 3. Kattis skriver:

  Läst Mona ett par år nu och inser hur kär jag är i tanten, hennes man, hennes barn och de där två hundarna man vill sno hem…

  Men är jag den enda som gått till andra bloggar pga/ tack vare Mona och sen slutat när Mona inte är vänner med dom mera? Jag vill inte stödja någon med mitt ”sitter på toan och bajsar” läsande utan orsak.

  Men vickans blogg har jag tappat bort och får gärna igen. 🙂

  1. ❤ Kan knappt skriva hennes jävla bloggnamn, som jag hatar, men här kommer det: Fitterbittan

 4. Jenny skriver:

  Jag jobbar själv som polis och det kan vara TUSEN olika anledningar till den där situationen 😀
  Många här har kommit m bra förslag!
  Jag kan lägga till:
  – en har fått ett papercut och behöver plåster
  – allmänheten undrar över ngt trafikbrott och polisen bläddrar i o-botspärmen
  – dom undrar om det ”ÖVERHUVUDTAGET är LAGLIGT för polisen att köra ifatt fartsyndare. Då bryter ju nämligen polisen mot EXAKT samma lag.” Polisen på plats försöker tålmodigt förklara samtidigt som han kopplar upp sig intravenöst med lugnande. Som vi har därbak. För sådana tillfällen.

  1. sofia skriver:

   Hahahah……

  1. O. skriver:

   Hahahaha, underbart!

 5. Anette skriver:

  Det är 5 polisaspiranter som är på praktik och i Stockholm är hundförarna ensamma och det ser ut som om de ska följa med på en sök uppgift. Mer spännande än så är det nog inte……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..