ANNONS

När man kan sluta att oroa sig

/

Nisse har varit lite kinkig med maten. Hemmet han kom ifrån hade både små och stora hundar, varför hunduppfödaren, eller vad hon nu var, bestämt sig för att alla skulle käka samma mat. Foder för vuxna hundar.

Jag har aldrig haft en hund men kände att, nja, det borde nog vara valpfoder. Hunduppfödare, eller vad hon nu var, hade även givit henne valpfoder ”men bara då och då” (anledning om varför är okänd”). Jag åkte raka vägen till vår braiga zooaffär här i Bromma och de hjälpte mig med ett valpfoder.

Nisse åt. Ibland. Ny matte blev jefligt orolig. Får ett mail från en läsare som säger att hon vill skicka oss ett specifikt foder. Det kommer ett par dagar senare. Typ 100 liter.

IMG_6549

Vojne, vojne, tänkte jag. För t ä n k om Nisse inte alls ville ha det.

Blandade det gamla med det nya och för första gången åt han som om han aldrig sett mat i sitt liv. Han är förvisso tillbaka i sitt äter-nästan-ingenting nu, men när han väl käkar så är det den här maten som gäller.

Skulle maila och tacka min bloggläsare, men hittar inte henne bland mina 2 miljarder mail, trots att jag söker på alla möjliga ord i vår konversation.

…det får bli via bloggen istället: tack du omtänksamma människa!

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00