När man får kväljningar på riktigt

Jag och 23-åringen håller ju på att hjälpa någon i vår närhet. Vi finns till hands dygnet runt och försöker på alla sätt att få en ände på en tragisk historia.

Igår morse fick jag det här och dessa ord ringer som en jefla kyrkklocka i huvudet på mig. Hela tiden.

IMG_6885

 1. Finns inget mer att säga som inte redan sagts av alla fina kloka härinne. Vill bara säga att det du och din dotter gör för henne, finns där och är stabila trygga personer som inte ger upp eller backar, det är det som kommer göra att hon inte tappar hoppet helt. Jag vet.
  Enorm respekt till er som fortsätter enträget och envist att kämpa för henne och inte ger upp.

 2. Bibbi skriver:

  Snälla, snälla, ni måste få henne att lämna idioten som slår henne.
  Jag har haft två kompisar som levt med karlar som slår. Den ena var jävligt nära att bli ihjälslagen innan hon fick hjälp att ta sig därifrån och anmäla fanstyget. Han hamnade till slut bakom lås och bom ett par år.
  Hon måste bort från den som slår och det fort.

 3. Nu har jag försökt skriva något som kan hjälpa henne och er men allt är nog redan skrivet. Hoppas det löser sig och jag håller med att det verkar som ett nytt boende en period kan vara en hjälp.

 4. J skriver:

  Hej! Kan jag göra ngt kan du bara maila mig. Tak över huvudet går att ordna. Öron o <3 finns här som stöd. Skriver inte mer här utan vi tar det via andra kanaler om det blir aktuellt. Tur att hon har er!

  1. Tack fina du, och alla andra som erbjuder sig. Just nu har vi läget under kontroll.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..