Mersmak

Det var så sjukt kul i helgen så jag funderar på att dra ihop en tripp till Ullared i slutet av maj. Hinner vi, eller är jag helt felvaggad? 

Med vänlig hälsning

Det vore ju för jefligt om man tog det lugnt någon gång 

 1. Jag är på låter jättekul men till hösten när det börjar bli mörkt grått och trist. Nu tycker jag en spa/herrgårdshelg skulle vara toppen. Du Mona ta hand om dig du måste hålla länge

 2. anette skriver:

  Glöm inte oss från Skåne bara….. Kram Anette

  1. Fan, jag vill ju till Skåne. Har jättemånga läsare där. Är det ingen som känner någon som har en skärgård/spa..typ, så kan vi hitta på något?

   1. Akå skriver:

    Jag känner tyvärr ingen men har varit på en mysig herrgård/slott utanför Helsingborg som hade konferens-del som kanske kan bli billigare? Örenäs slott. Jättenysiga omgivningar för prommis o snack. Sällskapsrum med karaokemaskin o ett gym! Bättre än bäst?

 3. Nja…. Ullared säger jag nog nej till. Men en herrgårdshelg känns mycket mycket bättre hos mig. Å ta hand om dig Mona!

 4. Apropå shopping 😛

  Tancan ( som nån i mitt sällskap vann på båten :P) vilken av dem är det man ska ha för att bli så där snygg brun? Fanns flera olika på er hemsida ju..

  1. Köp Bronzen. Båda är lika bra men jag föredrar den..

   1. 😛 Ok

    Nån annan här som använt både och?

   1. Vill gärna höra vad du tyckte om den sen 🙂

   1. Karin skriver:

    Jag har bara använt den transparanta till ansiktet Tyckte den är bra. Lite lurigt då du inte ser färgen efter några timmar, luktfri skulle jag inte kalla den. Luktar första dagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..