Tempo, tempo och skitmycket tempo

Packa 150 leveranser, snabbfika med en besökande Jack-Jane och tanka kompiskärlek, åka till doktorn med talibanen (jobbig knävärk) packa 4 pallar och en bur med varor till trädgårdsmässan, de hämtar i morgon och lastkajen är trasig: d e n paniken, ringa och jaga nån som lagar, hämta kassaapparat i Täby (till mässan), dubbelkolla beställd monterutrustning då jag känner på mig att jag glömt att beställa monterbelysning, köra hem Nisse till talibanen så att han kan få lite kärlek,  dubbelkolla personalstyrkan inför mässhelgen, hämta talibanen och köra henne till dansskolan där hon skulle ha tränat in ny pardans med privatlektion, nu får hon sitta och t i t t a på och spela in. Under tiden åker jag tillbaka till jobbet, packar ordrar ett par timmar, hämtar upp talibanen på dansskolan, hem, SKITA I ATT LAGA MAT, och sen dö på soffan.. 

 

Jorå, man känner att man lever..

 1. Maria skriver:

  Hej.
  Kommer du säljs bajs-sprayen på mässan?

   1. Maria skriver:

    Skitbra! 😉 Då ska jag skicka en budgivare som ska dit! Tack!

 2. Elle skriver:

  Det finns bara en Mona… var rädd om henne <3

 3. Med Nissepisse gissae jag att du hinner stanna upp å snoosa å goosa ett antal dagar per dag. Glöm inte att stanna upp. Å skratta!

  Husfruen; jag ÄLSKAR bilden när du håller i väskan! 🙂

  1. MissK skriver:

   Hmm…. sorry finemangskan, men kunde inte låta bli 🙂

   Men hur många dagar har du på en dag, för du verkar ha ett antal 🙂

   För övrigt så håller jag med alla andra Mona, andas och ta det lugnt, För DU MÅSTE tänka lite mer på ditt eget välbefinnande med om du ska orka

   1. MissK skriver:

    Gå o lägg dig Människa, det är sovdags för dig för länge sen, med tanke på att du e uppe före tuppfan ♥︎♥︎♥︎

   1. Hahahahahaha jättemånga dagar på en dag Verkar det som.

    Men inte lika många som Mona verkar ha 🙂

 4. Aaaandas! Du måste fan vara rädd om dig <3

 5. Jag önskar jag bodde närmre så jag kunde hjälpa dig…. När det lugnat ner sig får du packa väskan och komma ner till Limhamn så ska vi ta det lugnt… Ta hand om dig vännen!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..