ANNONS

Tempo, tempo och skitmycket tempo

/

Packa 150 leveranser, snabbfika med en besökande Jack-Jane och tanka kompiskärlek, åka till doktorn med talibanen (jobbig knävärk) packa 4 pallar och en bur med varor till trädgårdsmässan, de hämtar i morgon och lastkajen är trasig: d e n paniken, ringa och jaga nån som lagar, hämta kassaapparat i Täby (till mässan), dubbelkolla beställd monterutrustning då jag känner på mig att jag glömt att beställa monterbelysning, köra hem Nisse till talibanen så att han kan få lite kärlek,  dubbelkolla personalstyrkan inför mässhelgen, hämta talibanen och köra henne till dansskolan där hon skulle ha tränat in ny pardans med privatlektion, nu får hon sitta och t i t t a på och spela in. Under tiden åker jag tillbaka till jobbet, packar ordrar ett par timmar, hämtar upp talibanen på dansskolan, hem, SKITA I ATT LAGA MAT, och sen dö på soffan.. 

 

Jorå, man känner att man lever..

23
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00