Hur man inte hittar till Stadsgårdskajen

 

 

Sa jag att jag är född en spottloska därifrån?!

Idiot.

 1. Har du funderat på VARFÖR du har så dåligt lokalsinne? Kan det vara för att du oftast kör bil? Då blir ju riktningarna inte så naturliga utan baseras på hur vägarna är byggda, och man lär sig inget.

  Gillar du inte kartor? Har du dåligt bildminne? är du tidsoptimist? Har du dyskalkyli?

  Jag blir genuint nyfiken! 🙂

  1. Jag misstänker starkt att jag har dyskalkyli. Har inte gjort en koll men ska ta tag i det.

 2. Bibbi skriver:

  Går bra för dig, ser jag.

 3. Hej Mona! Nu är jag här, ska jag checka in eller vänta här nere på dig

 4. MissK skriver:

  ehhm ehhhm är det meningen vi ska bli förvånade över detta lr 😀 😀

 5. LiSe skriver:

  Ha så jättekul! Du lyckas ju alltid pricka in dina övningar när jag bokat annat. Håller just på att packa resväskan! Det blir nog mycket garv på min resa, men kan tänka mig att det bli ännu mer på din. Hmm … Så ha nu så jäkla kul utan mig 😉 puss & kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..