Älska klantrövar

En heads up till alla mer eller mindre klantiga som typ mig. Om man har sprayen i väskan eller säg fickan på brallorna för akuta situationer… se då till att den är ordentligt åtskruvad. Hela splosch-korken alltså. Jag checkade inte utan slet bara med mig den från väskan, rusade in på toan på jobbet, runt lunch, och EN YNKA JEFLA DROPPE spray hann hamna i byxfickan innan jag upptäckte det. Gissa vem som ”doftade” otroooooligt starkt och fint de resterande 6h av dagen så folk inte ens kunde gå i närheten av en? Så se till att det är åtskruvat lite då och då

;)
även om ni skulle få ”dofta gott” ett tag.
Älskar sprayen annars. Guds gåva till…ja alla!!

Sprejen har ni HÄR! Sjukt bra är den!

  1. Malin skriver:

    Du luktar i alla fall inte skit

    1. Nä det ska gudarna veta att det kunde vart nära att det blev det istället. Så jag ska väl vara glad för det. Men gissa huvudvärken när man väl kom hem. Jisses vilken doft.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..