ANNONS

Älska klantrövar

/

En heads up till alla mer eller mindre klantiga som typ mig. Om man har sprayen i väskan eller säg fickan på brallorna för akuta situationer… se då till att den är ordentligt åtskruvad. Hela splosch-korken alltså. Jag checkade inte utan slet bara med mig den från väskan, rusade in på toan på jobbet, runt lunch, och EN YNKA JEFLA DROPPE spray hann hamna i byxfickan innan jag upptäckte det. Gissa vem som ”doftade” otroooooligt starkt och fint de resterande 6h av dagen så folk inte ens kunde gå i närheten av en? Så se till att det är åtskruvat lite då och då

;)
även om ni skulle få ”dofta gott” ett tag.
Älskar sprayen annars. Guds gåva till…ja alla!!

Sprejen har ni HÄR! Sjukt bra är den!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00