ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Oh, sweet Lord, have mercy

Tonåringen - numer 28-åringen

Vi som inte gillar att träna

När jag sa “hejdå” till 23-åringen efter att hon kört skiten ur mig på gymmet igår, tyckte jag det var väry konstigt att hon inte frågade om vi skulle träna som idag.

Och när jag vaknade klockan 08.30 i morse förstod jag varför henes leende gick från Ystad till Haparanda när hon smällde igen bildören.

FIFANIHELVETESJÄVLARVADJAGINTEKANRÖRAMIG!

På allvar. Jag kan inte gå i trappor.

Ungjefel.

Oh, sweet Lord, have mercy

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.