ANNONS

Oh, the morning glory

/

Jag har inte vaknat tidigt en enda morgon sedan i somras pga av medin som gör mig trött vilket medfört att mina morgondejts med Dr Phil har varit obefintliga.

I morse vaknade jag 07.45. Halleluja. It’s me, my breakfast och Dr Phil.

IMG_5696

Älska livet.

Öhh, förresten. Är skitosams med makejefeln. Ser ni min tvbänk? Notera hur tom den är. Igår köpte han en ny Apple-tv-dosa. En liten sak på 10×10 cm. Jag tyckte han skulle stoppa in den inuti skåpet då jag inte ansåg att den passade bland alla mina fina ljus. Han blev irro. Jag blev skitmycket mer irro. Han blev dum: ”Du har så jävla mycket skit här!” Då brann det i peruken på kärringen.

Jag plockade bort allt.

Nu kan han ha sin jefla dosa där. Utan en massa skit i vägen.

IMG_5697

Älska nivån på våra bråk…

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00