Oh, the morning glory

Jag har inte vaknat tidigt en enda morgon sedan i somras pga av medin som gör mig trött vilket medfört att mina morgondejts med Dr Phil har varit obefintliga.

I morse vaknade jag 07.45. Halleluja. It’s me, my breakfast och Dr Phil.

IMG_5696

Älska livet.

Öhh, förresten. Är skitosams med makejefeln. Ser ni min tvbänk? Notera hur tom den är. Igår köpte han en ny Apple-tv-dosa. En liten sak på 10×10 cm. Jag tyckte han skulle stoppa in den inuti skåpet då jag inte ansåg att den passade bland alla mina fina ljus. Han blev irro. Jag blev skitmycket mer irro. Han blev dum: ”Du har så jävla mycket skit här!” Då brann det i peruken på kärringen.

Jag plockade bort allt.

Nu kan han ha sin jefla dosa där. Utan en massa skit i vägen.

IMG_5697

Älska nivån på våra bråk…

 1. Petra skriver:

  Ha ha ha Mona. Du är gooooo du 🙂

 2. Lena C skriver:

  Ungefär som här… Maken gnäller över mitt ”skit som ligger överallt” (med det menar han ICA-bladet, räkningar för betalning, matrecept och mina örhängen) som ligger typ 50 cm runt spisen… För övrigt ett ställe han sällan vistas inom… Att han har kläder utspridda över hela huset räknas väl inte… Eller??? 🙂

 3. O. skriver:

  Du skulle få många konstiga anfall om du såg våra sladdar i vardagsrummet. 😉

  PS. Alltså, jag brukar ju hänga med och gilla det mesta du gillar. Men Hollywoodfruarna och Dr. Phil… Njet på dem.

 4. Lotta skriver:

  Hahaha, 1-0 till Mona. Solklart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..