Och exakt N Ä R blir det roligt och ett måste, va va va?!

Ingen är väl gladare än 23-åringen över att hennes plattrövade mamma äntligen har börjat träna. Som hon har tjatat genom åren.

I morse klockan 09.00 släpade hon med mig till jobbet. Frågade för ett par dagar sedan vilken del av kroppen jag är i mest behov av träning.

Jag stirrade på henne och undrade om hon tappat kompassvattnet helt och hållet.

”Ehh, vad sägs om ÖVERALLT!”

Till slut enades vi om att mina dallriga lår kanske behövde lite hjälp. 23-åringen tittade på mig och log. ”Jag ska köra skiten ur dig mamma, basattduvet!”

…och det kan man väl säga att hon gjorde. Här står jag med ett klot mellan benen och tror fan jag ska dö. Upp och ned, ned och upp.

IMG_5710

Jag försökte lata mig vila så mycket jag kunde men hon var på mig som en jefla hök!

IMG_5709

Kunde inte låta bli att titta på henne. Jag minns när jag var 23 år och tyckte på riktigt att jag var stenful. Jag såg exakt ut som henne.

IMG_5705

Fifan, om man ändå hade uppskattat sig själv. Hon har en sjukt snygg kropp men tycker givetvis inte det själv.

IMG_5708

En timme senare gick vi ut genom dörren och jag skulle gå trapporna ned till bilen. Trodde jag skulle ramla ihop efter första trappsteget. Benen var som gummistockar.

Ni träningstomtar tjatar ju så förbannat om att det är så sköööönt att träna och att man verkligen läääängtar till nästa gång.

Eat my shit.

 1. Heja dig! Några veckor tar det väl, om jag minns rätt? Tio år sen nu. 🙂 Men jag var taggad från dag ett. Styrketräning ger så snabbt resultat, Men känner sig (och blir!) starkare, mer energifylld och snyggare. Dessutom håller man sig friskare. Det var/är moroten för mig och det gör det kul! Fortsatt lycka till! Kanonbra att du är i gång.

 2. Jag kan inte heller påstå att jag längtar efter att träna, känner ett sug eller behov. Nix, inte alls!!
  Men det jag gillar är känslan av att jag vet att jag gör nåt för mig själv, investerar i min egen kropp! Och känslan av att under den lösa huden är det fasta muskler!! DEN känslan är oslagbar!

 3. Anne skriver:

  Träning blir aldrig en vana. Jag sprang minst två gånger i veckan under två år. Sen skulle jag bara vila lite i en vecka eller två. Detta var oktober 2013 och på den vilan är jag ännu…

 4. Asså, seriöst, Mona , du är bäst!
  Har slaviskt följt din blogg i ett par år nu och skulle få svåra ångestproblem om du slutade blogga så gör inte det!

  *kärlek*

 5. Frk M skriver:

  Bra jobbat med träningen. Är 10 år yngre men fan så viktig den är. Vi ska hålla länge till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..