ANNONS

Fram och tillbaka till helvetet

/

Igår hade jag en molande huvudvärk hela dagen. Inga konstigheter. Jag brukar ha det när det är väderomslag på gång.

Klockan 19.34 smällde det bara till och migränen från hell satte in. Var 15-20:e minut fram till 02.00 inatt spydde jag som en gris. Bara det är i sig ett konststycke då jag inte har någon magsäck att tala om.

Jag kommer från en migrän-släkt, ALLA på min sida har det utom talibanen. Jag hade det fram till för några år sedan då det övergick till en kronisk sjukdom som heter Menières. Sedan jag fick den diagnosen har jag inte haft ett enda migränanfall.

Tills igår/inatt.

Nu ligger jag i sängen och vågar inte resa på mig. Det molar i huvudet och jag är skiträdd att det ska dra igång igen.

IMG_5665

Var det någon som härom dagen skrev att man äntligen började må bra, va va va?!

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00