Fram och tillbaka till helvetet

Igår hade jag en molande huvudvärk hela dagen. Inga konstigheter. Jag brukar ha det när det är väderomslag på gång.

Klockan 19.34 smällde det bara till och migränen från hell satte in. Var 15-20:e minut fram till 02.00 inatt spydde jag som en gris. Bara det är i sig ett konststycke då jag inte har någon magsäck att tala om.

Jag kommer från en migrän-släkt, ALLA på min sida har det utom talibanen. Jag hade det fram till för några år sedan då det övergick till en kronisk sjukdom som heter Menières. Sedan jag fick den diagnosen har jag inte haft ett enda migränanfall.

Tills igår/inatt.

Nu ligger jag i sängen och vågar inte resa på mig. Det molar i huvudet och jag är skiträdd att det ska dra igång igen.

IMG_5665

Var det någon som härom dagen skrev att man äntligen började må bra, va va va?!

 1. huvva vet hur det känns 🙁 jag hade sååå mycket migrän & ont i magen för 10-15år sen… en homeopat rådde mig att utesluta gluten och laktos ur min kost… och nu har jag bara enstaka anfall…. puss kram och krya krya

 2. Maja skriver:

  För lite Celcius?

 3. Nanny skriver:

  Aj aj. Lider med dig. Har själv migrän och såna anfall skojar man inte bort…hur gärna man än önskar. Krya på dig.

 4. Tinna skriver:

  Usch stackare… Kram

 5. Usch då 🙁
  Krya på <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..