ANNONS

När man mår lite bättre

/

Ujuj, förra året går till historien som det absolut värsta i mitt liv. Ett enda jefla vakum om jag ska vara ärlig. Bortsett från semesterveckorna i Florida.

Jag är fortfarande inte helt hundra, men på väg med hjälp av lite mediciner och proffs-prat. Ni läsare har en stor del i min läkningsprocess.

När man hamnar i en livskris så blir man tvungen att titta på lite mindre trevliga delar hos en själv. Och hos andra. När jag började plocka ihop alla spillror i slutet av förra året bestämde jag mig för att passa på att rensa på alla plan. Jag bestämde mig också för att 2015 skulle bli början till något nytt.

Bort med energitjuvar, bort med människor som utnyttjar en, bort med andra vidriga äckel som orsakat så mycket sorg och hat.

Och ibland måste man gå vidare från de man tycker om men som har andra annat i sitt liv man inte kan stå ut med  dela. Och ibland får man skulden för saker man inte är helt ensam skyldig till. Eller alls. Så är livet ibland.

2015 har ju pågått en stund och jag är glad över mina beslut. Jag är glad över att det finns prat-doktorer och jag är glad över att det finns medicin som gör att man orkar ta sig upp på morgnarna, för året h a r verkligen börjat bra. Äntligen, äntligen går saker och ting bättre. Äntligen, äntligen mår någon i mitt liv lite bättre.

Jag tjatar hål i huvudet om min ålder och det kommer jag fortsätta att göra. Ända fram till den 13 juni. Jag mår skit över vad jag fyller, det enda molnet på min himmel, och ja, jag pratar med prat-doktorn om det också.  Och jaaaaa, jag veeeet att ålder bara är en siffra. Morr.

Hur som, jag har fan bestämt att det här året ska bli THE YEAR of fucking everything.

… och det börjar mycket bättre än jag trodde var möjligt!

IMG_4350

59
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00