Äckelfötter deluxe

Det är lite mycket nu så jag tokglömde att skriva om den där fotbehandlingen jag provade i samarbete med MayBeauty för någon vecka sedan. Den där man stoppar fötterna i varsin påse, med någon gucka i, och sen sitter med det i två timmar. Hur det gick alltså.

När jag satt i soffan i morse gick maken förbi och skulle smeka min nakna fot. ”Men Gu’ vad torr du är, vad har du gjort?!”

När jag tittade på fötterna kom jag ihåg.

IMG_5662
IMG_5661

Sjukt mycket som har ramlat av. Och som ligger i min svarta soffa. Så fräscht. Om ni vill prova så får ni 30% rabatt. Den är redan avdragen om ni klickar på den HÄR länken.

Älskar det där när man kan dra av flera centimeter hud. Precis som när man fjällar.

Men, det hade ju varit aningen roligare om det var solbränna det handlade om.

 1. Frk M skriver:

  Men varför vill man fjälla av och ha dött skinn överallt? Tycker det verkar väldigt opraktiskt. Dessutom brukar det kosa en slant så mer än halva pedikyren/fotvården är ju betald…Nä jag trivs nog bäst med att ”lämna in” mina fötter.

 2. Är det inte rätt nasty att få all hud i t.ex. soffan och sockorna? 😛

  Gott att du är på rätt spår igen. Det har märkts på dina inlägg och bilder. Din blick börjar komma tillbaka. Härligt!

  1. Jo, dammsugaren och fotfilen har fått jobba en del, men satan så lena fötterna är nu!

 3. Emma skriver:

  Funkar det på hälar som vintertid knäcker extra som klackskor oxå? 😀 😀

 4. marie skriver:

  Men alltså, hallå!
  Jag vill veta vad du tyckte, var det bara äckligt o blev torra fötter som flagar eller var resultatet bra?
  Fick du babyfötter till slut eller blev det dom gamla vanliga ”kärringsulorna”
  Please, fullständig recention tack…

  Om jag får be som ödmjukast

  1. Jag har använt filen för att får bort alla flagor och nu är fötterna supermjuka. Jag tycker ju det är skönast att lämna in fötterna på salong, men det här är ett bra alternativ. Har haft dom hemma sedan mässorna men inte haft tid att prova. Sen ska jag väl erkänna att just det här med att draaaa flagor och försöka dra så stora sjok som möjligt ger mig en ohälsosam kick, hehe..

 5. Håller med, äckelfötter. Skaffa en bra hudkräm.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..