ANNONS

Nu är det Umeås tur att bli glada!

/

Hallå däruppe i snömassorna! Jag vet ju att jag har ett gäng umeläsare och är det inte himla roligt att Årets Talare 2014 är på väg till er?!

getimage

Jag har turen att råka ha henne som en av mina närmaste vänner och då får man ju passa på att tigga lite;

Den 11 mars, mellan 18.00-20.30, lokal meddelas senare men i Umeå alltså, kan 5 stycken av er få gå och lyssna gratis. Den här föreläsningen är svinbra och det säger jag inte bara för att hon är en kompis.

Men, inte nog med det: eftersom jag är asbra på att tigga så har jag bestämt att varje person som får en fribiljett erhåller även Christinas senaste bok, Jag vill vara glad!, signerad OM ni tar med er en betalande kompis! Kompisen bokar biljett HÄR!

9789187009037_200_jag-vill-vara-glad_kartonnage

Oh, I’m such a good människa!

VÅGA VARA GLAD!

Om livet skulle bli lättare, om vi skulle kunna bli klokare och till och med vackrare, hade du tackat nej till möjligheten?

Christina tappade fotfästet i livet och fick omvärdera allt. Hon bestämde sig för att inte lägga ansvaret för sin egen glädje och lycka på yttre omständigheter som nya gardiner, en fin trädgård, läckra hemlagade middagar, ett viktigt jobb, en semesterresa till ett paradis. Hon började sin resa mot insikten hon fann några år senare: Genom att träna hjärnan kan vi vara glada och faktiskt bli lyckligare. Alldeles på egen hand!

För att vinna en biljett vill jag att du talar om för mig hur många år jag fyller i år!

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mobilnummer’ type=’url’ required=’1’/][contact-field label=’Rätt svar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00